CLAAS’in avulla älykäs viljely on helppoa

Digitalisoitu maatalous CLAASin avulla

Peltotyöt ovat työntekosi esanssi. Maatalouteen kuuluu kuitenkin myös toimistotehtäviä, kuten suunnittelu ja dokumentointi. CLAAS Smart Farming -ohjelmistoilla verkostoit koneesi ja maatilasi, automatisoit dokumentoinnin ja olet täysin valmis täsmäviljelyä varten. Tekniikka etsii koneesi, näyttää polttoaineen kulutuksen, kerää satotiedot, dokumentoi ja näyttää optimointipotentiaalin. Näin voit säästää aikaa, arvokkaita resursseja ja sen myötä selvää rahaa.

Älykäs viljely auttaa saavuttamaan päämäärät

Pitkän maataloutta ohjasi maatalouskoneiden teknologinen kehitys. Nykyään ei kuitenkaan enää ole kyse vain enimmäiskorjuutehosta, vaan mitattavasta tehokkuudesta, täsmällisestä resurssien käytöstä ja uusiin haasteisiin vastaamisesta. Näitä ovat maataloustuotteiden lisääntynyt kysyntä, pula työvoimasta, kohoavat kustannukset ja muuttuvat ilmasto-olosuhteet. Tälle kaikelle on ratkaisu: älyviljely.

Älykäs viljely tarkoittaa nykyaikaisen tietotekniikan käyttöä maataloudessa, eli oman yrityksen digitalisointia ja tiettyjen osa-alueiden automatisointia. Smart Farming -sovellusten avulla sinulla on viljelijänä mahdollisuus käyttää antureita, satelliittiteknologiaa ja integroituja järjestelmiä kustannusten alentamiseen, sadon lisäämiseen ja toimistotyöajan minimoimiseen. Ja: Älykäs viljely auttaa myös sinua viljelemään kestävämmin.

Anturi- ja satelliittisovellusten avulla voit työskennellä mahdollisimman tarkasti pellolla. Ratkaisut, kuten CLAAS GPS PILOT CEMIS 1200, mahdollistavat ns. täsmäviljelyn, esimerkiksi automaattiohjauksen, lohkoautomatiikan ja työkoneiden ohjaamisen levityskarttojen mukaan. Näin vältetään turhat limitykset ja aukkokohdat.

Kustannusten säästöä koneoptimoinnilla

Hyvä älykkään viljelyn aloitus on automatisoitu koneoptimointi, esimerkiksi CLAAS CEMOS’in avulla. Koneen optimointijärjestelmänä, älykäs kumppani auttaa sinua ajon aikana, esimerkiksi alentamaan traktorin polttoainekustannuksia jopa 16,8 % ja lisäämään suorituskykyä jopa 16,3 %. Ehdotetut traktorin, puimurin tai ajosilppurin säädöt voidaan suunnitella maksimaalista tehokkuutta tai huipputehoa varten tarpeidesi mukaan.

Digitaaliset ratkaisut tekevät sinusta tehokkaamman

Liitä toimisto ja pelto yhteen Smart Farming’in avulla

Älykäs viljely ei ole vain koneiden digitalisointia, vaan myös suunnittelun, toteutuksen ja dokumentoinnin verkottumista. Telemetriasovelluksilla voit varmistaa jatkuvan tiedonvaihdon toimiston ja koneiden välillä, esimerkiksi CLAAS TELEMATICS’illa. Tämä tarkoittaa, että voit luoda yhteyden kaikkiin koneisiin – jopa erimerkkiseen kalustoon – yhdellä digitaalisella sovelluksella. Yhdistämällä maatilan hallintajärjestelmät, on mahdollista liittää prosesseja yhteen, aina peltorajoista, peltojen kasvillisuuden seurantaan, lannoitukseen ja sadonkorjuuseen yhdessä paikassa.

Olet nyt digitalisoinut nykyisen toimintasi Smart Farming -sovellusten avulla. Lisäksi anturit, automaatio ja verkottuminen helpottavat myös pitkän aikavälin taloudellista suunnittelua. Keräämällä jatkuvasti tietoja koneellisesti älykkään viljelyn työkalujen avulla, voit analysoida aikaisempia kylvö-, lannoitus-, sadonkorjuuprosesseja ja kaikkea muuta työtä ja tehdä parempia päätöksiä tulevaisuutta varten.

Ota selvää, mikä on mahdollista

GPS PILOT CEMIS 1200 ohjausjärjestelmä

GPS PILOT CEMIS 1200:lla voit harjoittaa varmasti toimivaa, kustannustehokasta ja helppoa täsmäviljelyä läpi kasvukauden. CEMIS tukee sinua kokonaisvaltaisesti – maanmuokkauksessa, kylvössä, lannoituksessa, torjunnassa ja sadonkorjuussa. Automaattiohjauksella koneesi kulkee kuin kiskoilla.

Tuotesivulle

Koneoptimointia CEMOS’illa

CEMOSin avulla sinulla on älykäs kumppani, joka saa koneestasi parhaan hyödyn. Koneen optimointijärjestelmä ehdottaa aina juuri niitä säätöjä traktorillesi, puimurillesi tai ajosilppurillesi, joita tällä hetkellä tarvitset – olipa kyseessä enimmäisteho tai suorituskyky. Tällä tavalla järjestelmä vähentää monimutkaisuutta ja mukauttaa koneesi optimaalisesti kaikkiin työolosuhteisiin.

Tuotesivulle

CLAAS connect

Ilmaisen CLAAS connectin avulla sinulla on kaikki CLAAS-koneesi yhdessä sovelluksessa – kaikki perus- ja reaaliaikaiset tiedot, kuten säädöt, kulutus ja sijainti. Sovellus tarjoaa myös nopean pääsyn varaosa- ja käyttötarvikeliikkeiden tarjontaan sekä yleiskatsauksen kalustosi takuusta ja palveluista. CLAAS connect yhdistää ihmiset, koneet ja järjestelmät.

Tuotesivulle

Telemetria koneen ja TELEMATICS’in välillä

Maatalousalalla monet prosessit kietoutuvat toisiinsa - ennen kaikkea lukuisten koneiden on toimittava yhdessä. TELEMATICS auttaa sinua saamaan täydellisen yleiskuvan kalustostasi. Järjestelmä kerää tietoja työn aikana ja muokkaa niitä. Se tarkoittaa: TELEMATICS yhdistää pellon ja toimiston puolestasi jatkuvalla tiedonvaihdolla. DataConnectin avulla voit myös koordinoida kaikki koneesi pilvipalveluun. CLAAS API varmistaa sujuvan yhteyden maatilan hallintajärjestelmään.

Tuotesivulle

CLAAS connect -sovellus

Koko CLAAS-maailma taskussasi

CLAAS connect on portaali hyvin henkilökohtaiseen CLAAS-maailmaasi - kaikki tärkeät tiedot ja palvelut CLAAS-koneistasi. CLAAS connect -sovelluksella voit käyttää kaikkia integroituja toimintoja, palveluita ja liikkeitä mobiililaitteellasi entistäkin kätevämmin ja nopeammin ja. Voit esimerkiksi pyytää tarjouksen haluamastasi kokoonpanosta CLAAS-jälleenmyyjältäsi tai tilata varaosia kätevästi pellon reunalta 24/7. Lataa CLAAS connect -sovellus iOS- tai Android-laitteille nyt ilmaiseksi Apple App Storesta tai Google Play’sta ja muodosta yhteys CLAAS-koneesi ja CLAAS-jälleenmyyjäsi välillä.

Säästä kustannuksia älykkäällä viljelyllä

Älykkäillä koneilla ja laitteilla on potentiaalia tehdä maatilasi kustannustehokkaaksi ja tulevaisuudenvarmaksi.

Tutustu älykkääseen viljelyyn