CLAAS älykäs viljely helpottaa toimintaa.

Digitalisoitu maatalous CLAAS’in avulla.

Peltotyöt ovat työntekosi ytimessä. Maatalouteen kuuluu kuitenkin myös toimistotehtäviä, kuten suunnittelu ja dokumentointi. CLAAS Smart Farming -ohjelmistoilla verkostoit koneesi ja maatilasi, automatisoit dokumentoinnin ja olet täysin valmis täsmäviljelyä varten. Tekniikka etsii koneesi, näyttää polttoaineen kulutuksen, kerää satotiedot, dokumentoi ja näyttää optimointipotentiaalin. Näin voit säästää aikaa, arvokkaita resursseja ja sen myötä selvää rahaa.

Lataa ”Digitaaliset ratkaisut” esite

Älykäs viljely auttaa saavuttamaan päämäärät.

Pitkään maataloutta ohjasi maatalouskoneiden teknologinen kehitys. Nykyään ei kuitenkaan enää ole kyse vain enimmäiskorjuutehosta, vaan mitattavasta tehokkuudesta, täsmällisestä resurssien käytöstä ja uusiin haasteisiin vastaamisesta. Näitä ovat maataloustuotteiden lisääntynyt kysyntä, pula työvoimasta, kohoavat kustannukset ja muuttuvat ilmasto-olosuhteet. Tälle kaikelle on ratkaisu: älyviljely.

Älykäs viljely tarkoittaa nykyaikaisen tietotekniikan käyttöä maataloudessa, eli oman yrityksen digitalisointia ja tiettyjen osa-alueiden automatisointia. Smart Farming -sovellusten avulla sinulla on viljelijänä mahdollisuus käyttää antureita, satelliittiteknologiaa ja integroituja järjestelmiä kustannusten alentamiseen, sadon lisäämiseen ja toimistotyöajan minimoimiseen. Älykäs viljely auttaa sinua myös viljelemään kestävämmin.

Anturi- ja satelliittisovellusten avulla voit työskennellä mahdollisimman tarkasti pellolla. Ratkaisut, kuten CLAAS GPS PILOT CEMIS 1200, mahdollistavat ns. täsmäviljelyn, esimerkiksi automaattiohjauksen, lohkoautomatiikan ja työkoneiden ohjaamisen levityskarttojen mukaan. Näin vältetään turhat limitykset ja aukkokohdat.

Älykkään viljelyn avulla säästetään kustannuksia ja lisätään työtehoa.

Älykkäillä koneilla ja laitteilla on potentiaalia tehdä maatilasi kustannustehokkaaksi ja tulevaisuudenvarmaksi.

Tutustu älykkääseen viljelyyn

CLAAS connect:
Kaikki on yhdistetty, kaikki yhdellä silmäyksellä.

Muotokuvassa: Ilmaisella CLAAS connect’illa kaikki CLAAS koneet on kerätty yhteen sovellukseen.

Lisätietoja CLAAS connect’ista

Puhdasta tarkkuutta CEMIS 1200 -terminaalin avulla

Lyömätöntä tarkkuutta uudenaikaisimman ajourien hallinnan ansiosta

Tutustu CEMIS 1200.een

CLAAS connect – yhdistää ihmiset ja koneet.

Liitä toimisto ja pelto yhteen älykkäiden ratkaisujen avulla.

Telemetriasovelluksilla voit varmistaa jatkuvan tiedonvaihdon toimiston ja koneiden välillä, esimerkiksi CLAAS TELEMATICS’illa. Tämä tarkoittaa, että voit luoda yhteyden kaikkeen, jopa erimerkkiseen kalustoon – yhdellä digitaalisella sovelluksella.

Yhdistämällä maatilan hallintajärjestelmään voit varmistaa, että prosessit, aina peltorajoista peltojen kasvillisuuden seurantaan, lannoitukseen ja sadonkorjuuseen liitetään yhteen, yhdessä paikassa.

Anturijärjestelmät, automatisointi ja verkostoituminen helpottavat pitkän aikavälin, taloudellista suunnittelua. Koneet keräävät tietoja automaattisesti ja jatkuvasti. Näin voit analysoida aikaisempia kylvö-, lannoitus- ja korjuuprosesseja ja tehdä parempia päätöksiä tulevaisuudessa.

Ota selvää, mikä on mahdollista.

GPS PILOT CEMIS 1200 ohjausjärjestelmä.

GPS PILOT CEMIS 1200:lla voit harjoittaa varmasti toimivaa, kustannustehokasta ja helppoa täsmäviljelyä läpi kasvukauden. CEMIS tukee sinua kokonaisvaltaisesti – maanmuokkauksessa, kylvössä, lannoituksessa, torjunnassa ja sadonkorjuussa. Automaattiohjauksella koneesi kulkee kuin kiskoilla.

Tuotesivulle

Koneoptimointia CEMOS’illa.

CEMOS’in avulla sinulla on älykäs kumppani, joka saa koneestasi parhaan hyödyn. Koneen optimointijärjestelmä ehdottaa aina juuri niitä säätöjä traktorillesi, puimurillesi tai ajosilppurillesi, joita tällä hetkellä tarvitset – olipa kyseessä enimmäisteho tai suorituskyky. Tällä tavalla järjestelmä vähentää monimutkaisuutta ja mukauttaa koneesi optimaalisesti kaikkiin työolosuhteisiin.

Tuotesivulle

CLAAS connect.

Ilmaisen CLAAS connect’in avulla sinulla on kaikki CLAAS koneet yhdessä sovelluksessa – kaikki perus- ja reaaliaikaiset tiedot, kuten säädöt, kulutus ja sijainti. Sovellus tarjoaa myös nopean pääsyn varaosa- ja käyttötarvikeliikkeiden tarjontaan sekä yleiskatsauksen kalustosi takuusta ja palveluista. Voiteluneuvojan avulla löydät lisäksi aina sopivat koneiden voiteluaineet. CLAAS connect yhdistää ihmiset, koneet ja järjestelmät.

Tuotesivulle

Telemetria Machine connect’illa ja TELEMATICS’illa.

Maatalousalalla monet prosessit kietoutuvat toisiinsa - lukuisten koneiden on ennen kaikkea toimittava yhdessä. TELEMATICS auttaa sinua saamaan täydellisen yleiskuvan kalustostasi. Järjestelmä kerää tietoja työn aikana ja muokkaa niitä. Se tarkoittaa: TELEMATICS yhdistää pellon ja toimiston puolestasi jatkuvalla tiedonvaihdolla. DataConnectin avulla voit myös koordinoida kaikki koneesi pilvipalveluun. CLAAS API varmistaa sujuvan yhteyden maatilan hallintajärjestelmään.

Tuotesivulle

CLAAS connect -sovellus

Koko CLAAS-maailma taskussasi.

CLAAS connect on portaali henkilökohtaiseen CLAAS-maailmaasi - kaikki tärkeät tiedot ja palvelut CLAAS-koneistasi. CLAAS connect -sovelluksella voit käyttää kaikkia integroituja toimintoja, palveluita ja liikkeitä mobiililaitteellasi entistäkin kätevämmin ja nopeammin Voit esimerkiksi pyytää tarjouksen haluamastasi kokoonpanosta CLAAS-jälleenmyyjältäsi tai tilata varaosia kätevästi pellon reunalta 24/7. Lataa CLAAS connect -sovellus iOS- tai Android-laitteille nyt ilmaiseksi Apple App Storesta tai Google Play’sta ja muodosta yhteys CLAAS-koneesi ja CLAAS-jälleenmyyjäsi välillä.

Usein esitettyjä, älykästä viljelyä koskevia kysymyksiä.

Miksi älykkäät ratkaisut on järkevä ottaa käyttöön?

Smart Farming -ratkaisut auttaa sinua – kuten nimikin sanoo – tekemään tilaasi koskevia, fiksuja päätöksiä. Anturi-, satelliitti- ja automatisointiteknologia varmistaa tehokkaat prosessit ja säästää näin kustannuksia ja lisää työtehoa. Smart Farming -ohjelmistolla voit esimerkiksi arvioida konetietoja ja suunnitella töitä reaaliajassa sekä lähettää tiedot suoraan koneiden käyttöön. Useita koneen toimintoja voidaan automatisoida älykkäällä varustuksella, kuten GPS-avusteisella ohjausjärjestelmällä.

Miten älykäs viljely toimii?

Smart Farming tarkoittaa maatalouskoneiden, työvarusteiden ja hallinnollisten järjestelmien verkostointia. Smart Farming -sovellukset keräävät tietoja ja avustavat käytön aikana parempien päätösten tekemiseksi. Tästä syystä eri sovellukset pystyvät automaattisesti tekemään koneen säätöehdotuksia, ohjaamaan maatalouskoneita, tukemaan päätöksentekoa ja luomaan ennusteita tuleville prosesseille. Ihannetapauksessa luot työmääräykset digitaalisesti toimistossa ja lähetät ne mobiiliverkon kautta koneille, joilla työ tehdään mahdollisimman tehokkailla säädöillä.

Onko älykäs viljely kestävää?

Smart Farming -ratkaisutauttavat sinua työskentelemään mahdollisimman tehokkaasti. Joten tekniikka säästää aikaa ja rahaa? Ja missä resursseja, kuten polttoainetta, käytetään kustannuksia säästäen, vähentynyt kulutus suojelee myös ympäristöä. Vältät esimerkiksi limityksiä ja aukkoja pellolla ja säädät koneesi mahdollisimman taloudelliseksi, huomioimalla rengaspaineet ja moottorin kuormituksen. Samalla suojellaan pellon pintaa ja varmistetaan hyvät sadot tulevaisuudessakin. Älykäs viljely on siis kestävää – sekä ympäristön että taloudellisen toiminnan kannalta.