Puhdasta tarkkuutta CEMIS 1200 -terminaalin avulla

Lyömätöntä tarkkuutta uudenaikaisimman ajourien hallinnan ansiosta

Puhdasta tarkkuutta CEMIS 1200 -terminaalin avulla

Lyömätöntä tarkkuutta uudenaikaisimman ajourien hallinnan ansiosta

Älyterminaali, joka on nimensä arvoinen: CEMIS 1200

Peltoajo sujuu kuin kiskoilla: GPS PILOT CEMIS 1200 -terminaalin avulla varmistetaan tarkka ajourien seuranta. Tämä tarkoittaa, että voit työskennellä vuodet ympäri kustannustehokkaasti ja varmasti myös tulevaisuudessa.

Tarkka ajouraohjaus

GPS PILOT CEMIS 1200 -terminaalin avulla yhdistät tarkkaan tehdyt peltotyöt ja saumattoman tehtävähallinnan. Automaattiohjauksella koneesi kulkee kuin kiskoilla. Saatavilla olevilla korjaussignaaleilla ja erilaisilla ajomoodeilla varmistat, että ajo on jatkuvasti optimoitu. Näin vältät päällekkäisajot luotettavasti, hyödynnät koko työleveyden ja kevennät kuljettajan työtä.

GPS PILOT CEMIS 1200 avulla saavutat jopa ± 2–3 cm ajotarkkuuden. Voit itse valita neljän ajotavan välillä, miten haluat työsi tehdä.

Helppo käsiteltävyys

CEMIS 1200 ei ainoastaan tarjoa tarkkoja toimintoja pellolla vaan on samanaikaisesti helppo käsitellä. Tavalliseen CEBIS-rajapintaan sovitettu ulkonäkö ja käyttö ei vaadi pitkää tottumisaikaa. CEMIS-terminaali ja vastaanotin voidaan myös helposti siirtää koneesta toiseen.

Täysin yhdistetty

Sen lisäksi, että CEMIS 1200 säästää aikaa peltotyössä, se myös vähentää vaivaa ennen töitä ja niiden jälkeen. Järjestelmä voi olla yhteydessä maatilan hallintajärjestelmän kanssa reaaliajassa, mobiiliverkon kautta. Voit suunnitella tehtäviä toimistossa tuttuun tapaan, lähettää ne suoraan koneelle ja saada dokumentoinnin takaisin heti sen jälkeen. Tämä varmistaa saumattoman raportoinnin ja kuljettajalla on kaikki tärkeät tiedot aina käsillä.

Saatavilla olevien, erilaisten korjaussignaalien avulla voit parantaa työsi tarkkuutta entisestään. Ne voidaan kaikki toimittaa suoraan tehtaalta tai asentaa vähitellen myöhemmin. Trimble RTX:n SATCOR 15 satelliittikorjaussignaalilla tarkkuus on vakiovarusteena alusta alkaen. Jos haluat paremman tarkkuuden, voit päivittää SATCOR 3 by Trimble RTX:ään tai SATCOR 3 FAST by Trimble RTX:ään. Vaihtoehtoisesti voit käyttää järjestelmää hyväksi todetulla RTK-korjaussignaalilla.

Oikeat toiminnot jokaiseen koneeseen

GPS PILOT CEMIS 1200 sopii kaikkiin tilalla oleviin koneisiin. Traktoreissa hyödyt täydestä ISOBUS-yhteensopivuudesta ja työkoneiden lohkoautomaatikasta. Korjuukoneisiin CEMIS 1200 tarjoaa myös tarkan liitännän ja satotietojen dokumentoinnin.

Tutustu CEMIS 1200.een