Käytämme evästeitä (omat ja kolmansien osapuolten palveluntarjoajat, kuten Google Analytics.), jotta voisimme käyttää verkkosivustoja ja räätälöidä palvelumme sinun vaatimustesi mukaan. Verkkosivujen jatkokäyttöön asetetaan vain teknisesti välttämättömät evästeet, kaikki evästeet (myös markkinointievästeet) otetaan hyväksynnällä käyttöön. Suostumuksesi on vapaaehtoinen, ja se voidaan peruuttaa milloin tahansa tulevaisuudessa.

Lisätietoja tietosuojavakuutuksessamme.

Hyväksy

Verkkosivun tietosuojavakuutus

CLAAS KGaA mbH (jäljempänä "CLAAS") suhtautuu henkilötietojen suojaamiseen erittäin vakavasti. CLAAS haluaa, että tiedät, mitä tietoja CLAAS käyttää ja mihin niitä käytetään. Teknisesti ja hallinnollisesti CLAAS varmistaa, että tietosuojaa koskevia säännöksiä noudattaa sekä CLAAS että ulkopuoliset CLAAS'ille palveluja tarjoavat toimijat.

Kaikki CLAAS'in verkkotoiminnot ovat sovellettavan, henkilötietojen suojaavan ja tietoturvan, lainsäädännön mukaisia. CLAAS tekee varotoimenpiteitä henkilötietojen suojaamiseksi häviämiseltä, tuhoutumiselta, väärentämiseltä, muutoksilta ja luvattomalta käytöltä. Seuraavassa CLAAS tiedottaa henkilötietojesi keräämisestä, muokkauksesta ja käytöstä. Henkilötiedot ovat mitä tahansa tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa luonnollista henkilöä koskevia tietoja; luonnollista henkilöä pidetään tunnistettavana, joka voidaan tunnistaa suoraan tai välillisesti erityisesti yhdistämällä tunniste, kuten nimi, tunnistenumero, sijaintitiedot, online-tunniste tai yksi tai useampi erityispiirre, jotka muodostavat tämän luonnollisen henkilön fyysisen, fysiologisen, geneettisen, henkisen, taloudellisen, kulttuurisen tai sosiaalisen identiteetin, (jäljempänä "tiedot").

Seuraavassa selostetaan palvelut ja yhteyskanavat, joiden kautta CLAAS kerää, muokkaa ja käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja verkkosivuston toiminnassa. Samalla saat tietoa myös tietojenkäsittelyn tarkoituksesta.

1. Kuka vastaa tietojen käsittelystä?

Verkkosivustosta vastaa: CLAAS KGaA mbH, Mühlenwinkel 1, 33428 Harsewinkel, puh.: +49 (0)5247/12-0, S-posti: infoclaas@claas.com. Lisätietoja löydät nimiölehdellä.

2. Miten voin ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan?

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tietosuojasta, voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan käyttämällä seuraavia yhteystietoja:

CLAAS KGaA mbH Tietosuojavastaava Mühlenwinkel 1 33428 Harsewinkel S-posti:datenschutz@claas.com Puhelin:+49 (0)5247/12-0

3. Mitä tietoja käsitellään? Mistä nämä tiedot ovat peräisin? Ja minkä lainsäädännön mukaan käsittelemme näitä?

Keräämme tietojasi, kun käyt verkkosivuillamme. Lisäksi sivustomme tarjoaa lisätoimintoja (esim. käytettäessä yhteydenottolomaketta). Kun käytät näitä toimintoja, keräämme alla mainittuja henkilötietoja. a. Tietoja, jotka asetat meidän käyttöömme

Kun otat meihin yhteyttä yhteystietojemme kautta verkkosivustolla tai yhteydenottolomakkeella (esimerkiksi jättämällä meille soittopyynnön tai tilaamalla esite), annat meille tietojasi käytettäväksi.

a. Ottamalla yhteyttä

Lisäksi voit ottaa meihin yhteyttä verkkosivuillamme olevien yhteystietojemme kautta. Tässä tapauksessa käsittelemme henkilökohtaisia tietoja, joita jätät meille osana yhteydenottoa. Tiedot voivat olla:

  • Perustietoja (nimiä, osoitteita)
  • Yhteystietoja (S-postiosoitteita, puhelinnumeroja)
  • Muita vapaaehtoisesti annettuja tietoja

Näitä tietoja käytämme pyyntöjesi käsittelyyn tai valitusten seurantaa varten. Tämä perustuu oikeutettuun etuun käsitellä meille lähettämiäsi valituksia sekä ratkaista valituksia aiheuttaneet ongelmat ja varmistaa niiden poistaminen. Tarvittaessa jaamme myös tietojasi kolmansille osapuolille, kuten esim. CLAAS-jälleenmyyjälle, joka on sinulle vastuussa tai jonka olet valinnut, tai CLAAS-ryhmän konserneille, jos haluat seurata valituksesi käsittelyä.

b. Sinulta saatavat tiedot

Online-tarjouksiemme yhteydessä - kuten monilla muilla sivustoilla - käytetään evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka on tallennettu tietokoneellesi ja ne tallentavat tiettyjä asetuksia ja tietoja vaihdettavaksi kanssamme online-selaimessamme. Eväste sisältää yleensä sen verkkotunnuksen nimen, josta evästetiedosto on lähetetty, sekä tiedot evästeen iästä ja aakkosnumeerisesta tunnistimesta. Evästeet mahdollistavat tietokoneesi tunnistamisen ja mahdollisten esisäätöjen välittömän käyttöönoton. Evästeet auttavat meitä parantamaan online-palvelua sekä tarjoamaan sinulle parempaa ja yksilöllisempää palvelua. Käytetyt evästeet ovat niin sanottuja istuntoevästeitä, jotka poistetaan automaattisesti selaimen käytön päätyttyä. Joskus voidaan käyttää evästeitä pidemmällä säilytysajalla niin, että esisäädöt ja mieltymykset voidaan ottaa huomioon myös seuraavalla kerralla, kun käyt online-palvelussa. Useimmat selaimet ovat niin säädetyt, että ne hyväksyvät evästeet automaattisesti. Voit milloin tahansa poistaa evästeiden tallennuksen käytöstä ja säätää selaimesi niin, että viesti näytetään, kun evästeitä lähetetään.

Internet Explorer™:http://windows.microsoft.com/fi-FI/windows-vista/Block-or-allow-cookies

Safari™:https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=de_DE

Chrome™:http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=de&hlrm=en&answer=95647

Firefox™: https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-ablehnen

Opera™:http://help.opera.com/Windows/10.20/de/cookies.html

Lisäksi on mahdollista käsikäytöllä poistaa jo tallennettuja evästeitä selaimen säätöjen avulla. Huomaa, että online-tarjoustemme käyttö voi olla rajoitettu tai estetty kokonaan, jos kiellät evästeiden tallentamisen tai poistat tarvittavia evästeitä.

i. Verkkosivuston tietojen käyttö

Verkkosivustomme tietojen käytöstä keräämme seuraavat tiedot:

  • anonyymi evästetunnus, josta ei voi tunnistaa IP-osoitettasi,
  • käyttämäsi käyttöjärjestelmä, käyttämäsi selain ja määrittämäsi näytön tarkkuus,
  • verkkosivustolla käynnin päivämäärä ja kellonaika
  • verkkosivumme, jolla olet käynyt ja
  • verkkosivusto, jota itse käytät.

Kohdassa 3 mainittujen tietoja käytetään verkkosivustomme toimivuuden varmistamiseen, turvallisuusanalyysien tekemiseen ja hyökkäyksiltä suojautumiseen. Nämä tallennetaan automaattisesti ja lyhytaikaisesti, kun verkkosivustolle siirrytään ja niitä käytetään. Serverin lokitiedostoja yhdessä muiden tiedostojen kanssa ei tallenneta. CLAAS käyttää palvelimen lokitiedostoja tilastolliseen analyysiin, teknisten tapahtumien analysoimiseksi ja korjaamiseksi, hyökkäys- ja petosyritysten torjumiseksi sekä verkkosivuston toimivuuden optimoimiseksi.

Tietojenkäsittelyn tarkoitus perustuu oikeutettuun etuun valmistella verkkosivusto ja varmistaa sen tekninen turvallisuus. Tämä auttaa erityisesti tunnistamaan ja estämään kolmansien osapuolten hyökkäyksiä ja teknisiä häiriöitä. Sovellettava lainsäädäntö Art. 6 Abs. 1 S. 1 lit. a DSGVO.

ii. Analyysi sivuston käytöstäsi.

Sivustomme käyttää evästeitä, jotta verkkosivusto voidaan sovitta vierailijoidemme tarpeen mukaan, analysoida pääsyä ja markkinointitoimenpiteitämme sekä tarjota sinulle tietoa meidän ja yhteistyökumppaneidemme tarjouksista sivuillamme. Jaamme nämä tiedot mediamainonnan ja analysointikumppanimme kanssa. Useimmat selaimet ovat niin säädetyt, että ne hyväksyvät evästeet automaattisesti. Voit milloin tahansa poistaa evästeiden tallennuksen käytöstä ja säätää selaimesi niin, että viesti näytetään, kun evästeitä lähetetään.

Internet Explorer™:http://windows.microsoft.com/fi-FI/windows-vista/Block-or-allow-cookies

Safari™:https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=de_DE

Chrome™:http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=de&hlrm=en&answer=95647

Firefox™: https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-ablehnen

Opera™:http://help.opera.com/Windows/10.20/de/cookies.html

Lisäksi on mahdollista käsikäytöllä poistaa jo tallennettuja evästeitä selaimen säätöjen avulla. Huomaa, että online-tarjoustemme käyttö voi olla rajoitettu tai estetty kokonaan, jos kiellät evästeiden tallentamisen tai poistat tarvittavia evästeitä. Käytämme seuraavia online-markkinointivälineitä käyttäjätottumustesi analysoimiseksi

(1) Google Analytics

Yleistä

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analytics'ia, Google Inc.'n verkkoanalysointipalvelu, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google“). Google Analytics käyttää ns. evästeitä, tekstitiedostoja, jotka on tallennettu tietokoneellesi ja jotka mahdollistavat sivuston käytön analyysin. CLAAS'in toimeksiannosta Google käyttää näitä tietoja verkkosivuston käyttösi arvioimiseen, raporttien laatimiseen verkkosivujen toiminnasta ja muiden verkkosivustoon ja internetin käyttöön liittyvien palvelujen CLAAS'ille toimittamiseen.

CLAAS käyttää Google Analyticsia verkkosivustomme käytön analysointiin ja jatkuvaan parantamiseen. Kerättyjä tilastoja voidaan käyttää tarjousten parantamiseen ja niiden kiinnostavuuden lisäämiseen käyttäjän kannalta.

Google Analytics'in käytön lainsäädäntö perustuu artiklan 6, kappale 1 S. 1 lit. f DS-GVO ja § 15 kappale 3 TMG. Päämäärämme on tarjousten parantaminen sekä verkkosivuston optimointi.

IP-tunnistamattomuus ja tiedonsiirto

Evästeen tämän sivuston käytöstäsi keräämät tiedot lähetetään yleensä Googlelle, Yhdysvalloissa olevalla palvelimille, jossa ne tallennetaan. CLAAS käyttää tällä verkkosivustolla Google Analytics'ia „_anonymizeIp()“ laajennuksella. Sen myötä IP-osoite lyhennetään. Henkilön tunnistaminen voidaan siis sulkea pois. Jos sinusta kerätyt henkilötiedot ovat tunnistettavissa, ne suljetaan pois ja henkilötiedot poistetaan välittömästi. IP-tunnistettavuuden yhteydessä Google lyhentää IP-osoitteesi etukäteen Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueella sopimuksen solmineissa sopimusvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa täydellinen IP-osoite lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhennetään siellä. Googlen pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa ja se on sertifioitu EU:n ja Yhdysvaltojen yksityisyyden suojan mukaanhttps://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework

Voimassa oleva sertifiointi voidaan nähdä seuraavan linkin kautta:https://www.privacyshield.gov/list

Yhdysvaltojen ja Euroopan komission välisen sopimuksen mukaan viimeksi mainittu on määritellyt tietosuojan asianmukaisen tason, yksityisyyden suojan nojalla, sertifioiduille yrityksille. Tapauksissa, joissa henkilötietoja siirretään Yhdysvaltoihin, tämä sopimus takaa riittävän tietosuojan.

Google Analyticsin poistaminen käytöstä / tiedonkeruun peruuttaminen

Google Analytics'in, selaimen käyttösi yhteydessä, kerättyä IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Voit estää evästeiden tallentamisen selaimen ohjelmiston vastaavalla asetuksella; huomautamme kuitenkin, että tässä tapauksessa et ehkä voi käyttää kaikkia tämän sivuston toimintoja. Voit myös estää Googlen evästeen tuottamien ja verkon käyttöön liittyvien tietojen keräämisen (mukaan lukien IP-osoitteesi), sekä näiden tietojen käsittelyn Google'n toimesta käyttämällä seuraavan linkin alla ladattavaa ja asennettavaa selaimen laajennusta:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Lisätietoja Google Analyticsin käyttäjien tietojen käsittelemisestä on Googlen tietosuojavakuutuksessa:https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de

(2) Google Tag Manager

"Google Tag Manager" on sovellus, jonka avulla voimme hallita ns. "Verkkosivuston tunnisteita" yhden käyttöliittymän kautta (mukaan lukien esimerkiksi Google Analytics ja muut Googlen markkinointipalvelut online-tarjouksessamme). Tag Manager (joka toteuttaa tunnisteet) ei käsittele käyttäjien henkilökohtaisia tietoja. Käyttäjien henkilötietojen käsittelyyn liittyen, seuraavat tiedot (käyttöohjeet) viittaavat Google-palvelun Tag Manager'iin:https://www.google.com/intl/de/tagmanager/use-policy.html

 

(3) Youtube

Käytämme YouTube LLC: n upotettua YouTube-videotoimintoa verkkosivuillamme. (901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, "YouTube"). YouTube on Google Inc. -yrityksen omistama (1600 Amphitheathre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google"). Tämä ominaisuus näyttää YouTubeen tallennetut videot sivuston iFrame'ssa. Vaihtoehto "Laajennettu tietosuojamoodi" on käytössä. Tämän seurauksena YouTube ei tallenna tietoja sivuston kävijöistä. Vain kun katsot videota, tiedot lähetetään ja tallennetaan YouTubeen. Lisätietoja YouTuben ja Googlen tietojen keräämisestä ja käytöstä, oikeuksistasi ja yksityisyyden suojaamistavoista on YouTuben tietosuojakäytännössä (https://www.youtube.com/t/privacy).

4. Mitkä ovat oikeuteni?

Sinulla on

a. Oikeus saada tietoa.DSGVO:n 15 §:n mukaan sinulla on oikeus saada tietoja sinusta tallennetuista tiedoista.

b. Oikeus korjata henkilötietojasi.Jos virheellisiä henkilötietoja esiintyy, sinulla on oikeus korjata tiedot DSGVO:n 16 artiklan mukaisesti.

c. Oikeus tietojen poistamiseen.Jos lakisääteiset edellytykset täyttyvät, voit vaatia DSGVO:n 17 §:n mukaan, että poistamme meille tallentamasi henkilötiedot. Näin on esimerkiksi silloin, kun (i) tietoja ei enää tarvita tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty tai muutoin käsitelty; (ii) olet peruuttanut suostumuksesi eikä ole mitään muuta oikeusperustaa henkilötietojesi käsittelylle; (iii) vastustat henkilötietojesi käsittelyä, eikä käsittelyyn ole laillisia syitä tai vastustat tietojen käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin; (iv) tietoja on käsitelty laittomasti; (v) peruutus on tarpeen unionin lainsäädännön tai rekisterinpitäjän lainsäädännön mukaisen oikeudellisen velvoitteen täyttämiseksi; tai (vi) henkilötietoja on kerätty DSGVO:n 8. artiklan 1. kohdan mukaisesti tarjottavien tietoyhteiskunnan palvelujen osalta.

d. Oikeus käsittelyn rajoittamiseen.Voit vaatia, että tietojen käsittelyä rajoitetaan, jos (i) kiistät tietojen oikeellisuuden ajanjakson aikana, jolloin meidän on varmistettava tietojen oikeellisuus; (ii) käsittely on laitonta ja kieltäydyt poistamaan tietojasi ja pyytämään sen sijaan käsittelyn rajoittamista; (iii) emme enää tarvitse tietojasi, mutta tarvitset niitä itse, jotta voisit panna täytäntöön, käyttää tai puolustaa oikeuksiasi; tai (iv) olet vastustanut käsittelyä, niin kauan kun ei ole varmaa, että oikeutetut perusteet käsittelyä varten, ylittävät oikeutetut etusi.

e. Oikeus vastustaa käsittelyä.(1) DSGVGO:n 21.§:n 1. momentin mukaan, sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä oikeutetun edun perusteella DSGVO 6. artiklan 1. mom. 1. kohdan mukaisesti erityistilanteestasi johtuvista syistä. Jos vastustat käsittelyä, emme enää käsittele henkilökohtaisia ​​tietojasi, ellemme voi osoittaa pakottavia laillisia syitä käsittelyyn, jotka ylittävät sinun edut, oikeudet ja vapaudet, tai jos käsittely on tarkoitettu tuomaan esiin ja puolustamaan oikeudellisia vaatimuksia. (2) Lisäksi DSGVO:n 21. §:n 2. momentin mukaan sinulla on oikeus milloin tahansa oikeus maksutta vastustaa, DSGVO:n 6. artiklan 1. kohdan mukaista oikeutettua etuamme tuetun profiloinnin tai suoramarkkinoinnin muodossa. Jos vastustat, emme käsittele henkilökohtaisia ​​tietojasi suoramainontaa tai profilointia varten.

f. Oikeus tietojen siirrettävyyteen.DSGVO:n 20. artiklan mukaan sinulla on edelleen oikeus luovuttaa henkilötietojasi rakenteellisessa, yleisessä ja konekielisessä muodossa, jos tietojenkäsittely tehdään (i) suostumuksen tai sopimuksen perusteella ja (ii) automatisoiduilla menettelyillä.

Jos käytät näitä oikeuksia, tarkistamme, täyttyvätkö lakisääteiset vaatimukset. Tätä varten käsittelemme myös tunnistamiseen tarvittavat henkilötiedot. Sinulla on myös oikeus valittaa meille henkilötietojesi käsittelystä tietosuojavalvontaviranomaisen toimesta: Tietosuoja- ja tiedonvapauden komissaari Nordrhein-Westf

alen, Kavalleriestr. 2-4, 40213 Düsseldorf, puhelin:+49 211-38424-0, faksi: +49 211/38424-10, S-posti:poststelle@ldi.nrw.de.

5. Voinko peruuttaa suostumukseni?

Sinulla on oikeus milloin tahansa ja ilman kustannuksia perua suostumus. Löydät linkin, jolla voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostiviestillä. Voit ilmoittaa peruuttamisesta vapaasti klikkaamalla kunkin uutiskirjeen sähköpostiviestissä olevaa linkkiä sähköpostitse osoitteellainfo@claas.comtai ilmoituksella yllä mainittujen yhteystietojen kautta. Peruutus ei vaikuta suostumuksen perusteella tehdyn käsittelyn laillisuuteen peruuttamiseen asti.

6. Kuka pääsee käsiksi tietoihini?

CLAAS antaa tietojasi vain niille, joilla on oltava pääsy tietoihin edellä mainittujen vaatimusten täyttymiseksi.

Jos olet antanut meille suostumuksesi tietojen käsittelyyn, suostumuksessa mainittuihin tarkoituksiin, välitämme tiedot antamassamme ilmoituksessa mainitulle kolmannelle osapuolelle.Osana verkkosivuston tarjoamista voimme jakaa tietojasi kolmansien osapuolten kanssa. (esim. analyysityökalujen tarjoajat, IT-palveluntarjoajat, call center -tyyppiset markkinointitoimistot, asiakaspalvelut, letterhops, markkinointi, verkkosivustojen hallinta, vaatimustenmukaisuus ja televiestintä). Ohjeiden rajaus, tietoturva ja tietojen luottamuksellinen käsittely varmistetaan tilausten käsittelysopimuksilla.

Emme myöskään luovuta tietojasi kolmansille osapuolille, paitsi jos olet antanut suostumuksen tiedonsiirtoon tai meillä on oikeus tai velvollisuus luovuttaa tietoja lakisääteisten määräysten ja / tai virallisten tai oikeudellisten määräysten takia. Sikäli kuin meillä on lakisääteinen velvollisuus tai vastaavan toimivaltaisen viranomaisen määräyksellä, välitämme tietosi kolmansille osapuolille, mikäli ja missä määrin se on tarpeen syytteen nostamiseksi, osavaltioiden poliisiviranomaisten turvallisuuden varmistamiseksi, liittovaltion ja osavaltioiden perustuslaillisten viranomaisten lakisääteisten tehtävien suorittamiseksi, liittovaltion tiedustelupalvelun tai sotilaallisen suojelupalvelun tai liittovaltion rikospoliisitoimiston tehtävänä osana kansainvälisen terrorismin vaarojen välttämistä tai teollis- ja tekijänoikeuksien noudattamista.

7. Lähetetäänkö tiedot EU:n tai ETA:n ulkopuolella (kolmansiin maihin)?

Tietojenkäsittelyssä CLAAS tekee yhteistyötä markkinointipalveluyrityksen (salesforce.com Germany GmbH, Erika-Mann-Str. 31, 80636 München) kanssa (jäljempänä Salesforce), joka tarjoaa CLAAS'ille markkinointipalveluihin liittyviä ohjelmistoja ja palveluja, mukaan lukien käyttäjän käyttäytymisen analysointi sekä analyysien ja tilastojen tuottaminen. Sopimusprosessisopimuksen avulla olemme varmistaneet, että Salesforce käsittelee tiedot pelkästään puolestamme ja ohjeiden mukaisesti ja että tietosi on riittävästi suojattu tekniseltä ja organisatoriselta kannalta. Koska Salesforce voi tallentaa meille käsitellyt tiedot palvelimille EU:n tai Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella, tiedot voidaan siirtää myös EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Varmistamme, että tietosi siirretään EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin vain, kun varmistetaan, että tietojenkäsittely on nykyisen Euroopan tietosuojalainsäädännön suojatason mukainen. Joissakin maissa tietosuojataso on jo tunnustettu EU:n toimesta olevan eurooppalaisen suojelun tasolla. Tällöin tiedonsiirto näihin maihin voidaan tehdä ilman erillistä hyväksyntää. Lisäksi varmistamme, että tietosuojasi kolmannen maan siirrossa EU:n vakiosopimusehtojen tai muiden lisensointisääntöjen (esim. EU:n ja Yhdysvaltojen yksityisyyden suojan perusteella) perusteella tehdyillä sopimuksilla, vastaa Euroopan tietosuojan tasoa. Jos myös välitämme tietoja kolmansille osapuolille (esim. käyttäjän käyttäytymisen analysoinnin yhteydessä) varmistamme, että tietosi siirretään EU:n tai ETA:n ulkopuolisille maille vain, kun tietojenkäsittely on nykyisen Euroopan tietosuojalainsäädännön suojatasoa vastaava. Joissakin maissa tietosuojataso on jo tunnustettu EU:n toimesta olevan eurooppalaisen suojelun tasolla. Tällöin tiedonsiirto näihin maihin voidaan tehdä ilman erillistä hyväksyntää.

8. Miten pitkään tietoni tallennetaan?

Jos jätät soittopyynnön yhteydenottolomakkeella tai tilaat esitteen, otat meihin yhteyttä verkkosivuilla olevien yhteystietojen kautta tai tilaat uutiskirjeen verkkosivuillamme, käsittelemme tietojasi vain asiasi käsittelyä ja seurantaa varten. Kun asia on meillä käsitelty, tiedot tallennetaan kyselyjen varalta ja laadunvarmistuksen takaamiseksi. Tietojen poistamista voidaan vaatia milloin tahansa, muuten poistaminen tapahtuu asian loppuun saattamisen jälkeen; lakisääteiset säilytysvelvoitteet eivät kuitenkaan muutu.

Lisäksi käsittelemme tietojasi, jos se on tarpeen, muihin lakisääteisesti sallittuihin tarkoituksiin tai jos meillä on siihen lakisääteinen oikeus. Tässä tapauksessa käsittely on rajoitettua, eli rajoitettu minimiin ja estetty muihin tarkoituksiin käytettäväksi. Tämä koskee esimerkiksi tietoja, jotka on säilytettävä kaupallisista tai verolainsäädännöllisistä syistä (§ 147 Abs. 1 AO, 257 Abs. 1 HGB). Nämä ovat yleensä voimassa enintään 10 vuotta.

9. Onko automatisoitu päätöksenteko tai profilointi tapahtunut?

Täysautomaattista päätöksentekoa tai profilointia ei tehdä.

10. Voidaanko tietosuojatietoja muuttaa?

Jotta tietosuojakäytäntö pysyisi ajan tasalla, pidätämme oikeuden muuttaa sitä, jos se on tarpeen. Ilmoitamme tietenkin muutoksista. Teemme tämän sähköpostitse meille antamaasi sähköpostiosoitteeseen sekä automaattisella ilmoituksella, kun kirjaudut sivustoon ensimmäisen kerran tietosuojavakuutuksen päivittämisen jälkeen. Muutokset, jotka suostumuksen perusteella tai osana sopimusta vaikuttavat tietojenkäsittelyyn, ovat mahdollisia vain sinun suostumuksella. Ilmoita säännöllisesti tietosuojakäytännön sisällöstä.

11. Muiden verkkosivustojen linkkejä

Sivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille ja sisältöön (kuten asiaankuuluva CLAAS-jälleenmyyjä), jota tämä tietosuojakäytäntö ei koske. Kun poistut sivustolta, on suositeltavaa lukea huolellisesti linkitettyjen, henkilökohtaisia tietoja keräävien sivustojen tietosuojakäytäntö. Sivusto sisältää esimerkiksi linkin CLAAS-ryhmän fani-sivulle Facebookissa ja YouTubessa. Tällä linkillä ei lähetetä tietoja sosiaalisen verkoston operaattorille. Napsauttamalla vastaavaa linkkiä, CLAAS-ryhmän fani-sivu avautuu Facebookissa ja YouTubessa uudessa ikkunassa. Jos käytät tällaista palvelua tai sinulle näytetään kolmannen osapuolen sisältöä, vaihdetaan sinun ja vastaavan palveluntarjoajan välillä tiedonsiirtotietoja teknisistä syistä.

12. Tämän tietosuojakäytännön muutokset

Tarkistamme tätä tietosuojakäytäntöä sivuston tai muiden sellaisten tapahtumien muutosten yhteydessä, jotka saattavat edellyttää sitä.