CLAAS connect yhdistää

CLAAS connect’illa löydät kaikki koneitasi koskevat tiedot yhdestä sovelluksesta.

CLAAS connect yhdistää

CLAAS connect’illa löydät kaikki koneitasi koskevat tiedot yhdestä sovelluksesta.

CLAAS connect: Kaikki on yhdistetty, kaikki yhdellä silmäyksellä

CLAAS connect kuvaus: Ilmaisen CLAAS Connect’in myötä sinulla on kaikki CLAAS-koneesi yhdessä sovelluksessa – näet kaikki perus- ja reaaliaikaiset tiedot, kuten säädöt, kulutuksen, sijainnin ja päivitysvaihtoehdot. Voit todeta, mitä kaikkea sovellus osaa.

Kokonaisen maatalouskonekannan hallitseminen voi olla vaativa toimenpide. Monet tiedot ovat välttämättömiä, jotta kunto- ja työtiedot, huoltotarpeet ja varaosien tilaukset voidaan pitää hallinnassa. CLAAS connect’illa hallitset näitä tehtäviä linkkien avulla ja vain yhdellä kädellä.

Yrityksen toiminnot yhdellä katsauksella

CLAAS connect on älypuhelin- ja verkkosovelluksena käytettävissä kaikissa muodoissa.  Haluatko tarkistaa tämän hetkiset käyttötunnit ja tietää missä traktorit, puimurit tai ajosilppurit tällä hetkellä ovat? Ei hätää – CLAAS connect näyttää, mitä haluat tietää koneistasi reaaliajassa yhdellä napsautuksella tai näytön kosketuksella. Myös moottorin tila sekä polttoaine- ja AdBlue-määrät näytetään.

Oikea vastaus kaikkeen

Parhaimmillaankin toiminnassa syntyy odottamattomia tilanteita. Pitkien keskeytysten välttämiseksi on tärkeää selvittää ongelma nopeasti ja löytää ratkaisu. CLAAS connect on täydellinen apulainen. Jokaisen koneen tallennetun käyttöohjeen avulla ratkaisu löytyy nopeasti. Jos varaosa tarvitaan, voit tilata sen suoraan jälleenmyyjältäsi sovellukseen integroidun Parts Shopin kautta, jotta voit jatkaa töitäsi mahdollisimman nopeasti.

Valmiina päivittämään

Myös korjuukauden ulkopuolella CLAAS connect on uskollinen kumppani ja auttaa sinua valmistautumaan tulevaan työhön varhaisessa vaiheessa. Paalainlaskelma laskee tarkasti, kuinka paljon verkkoa, lankaa ja kalvoa tarvitset tulevana kautena. Voiteluaineavustaja ehdottaa sinulle sopivia voiteluaineita. Lopuksi voit tilata kaikki nämä tuotteet sekä laajan valikoiman muita maatalouskonetarvikkeita sekä varaosia suoraan varaosamyyjältäsi.

Jos harkitset uutta konetta, voit integroidun työkalun avulla myös koota tarpeittesi mukaisia koneita ilman velvoitteita ja tallentaa ne mahdollista hankintaa varten. Kun olet päättänyt, voit pyytää jälleenmyyjältäsi kone-esittelyn tai tarjouksen suoraan CLAAS connect’issa. Oston jälkeen voit helposti integroida uudet koneet CLAAS connect’iin sarjanumeron avulla.

Kaikenlaiset palvelut maksutta

Vakuuttiko CLAAS connect sinut? Sitten lopuksi hyviä uutisia: Voit käyttää CLAAS connect -sovellusta ja verkkosovellusta ilmaiseksi; rekisteröityminen on helppoa ja kestää vain hetken

Tutustu CLAAS connect’iin