GPS PILOT CEMIS 1200.

Tarkkuusviljely, helppoa.

GPS PILOT CEMIS 1200.

Tarkkuusviljely, helppoa.

GPS PILOT ohjausjärjestelmä. Tarkka, luotettava, helppo.

Tilan tuloksen parantaminen ja päivittäisen työn helpottaminen - CEMIS 1200 -terminaalin käyttö on askel tulevaisuuteen.  Automaattisella GPS PILOT ajolinjojen seurannalla koneesi kulkee kuin kiskoilla: aina oikealla ajolinjalla, ilman työleveyden limitystä ja täydellä työleveydellä. Siihen ei tarvita pitkiä valmisteluita. Intuitiivisen CLAAS käyttöliittymän ansiosta tulet yllättymään, miten helposti automaattista ohjausjärjestelmää voidaan käyttää. ISOBUS’in ja tietojen vaihdon vakioformaattien ansiosta CEMIS 1200 lisää tulevaisuudessa maatalouden tarkkuutta.

Helppoa.

CEMIS 1200 terminaali asettuu saumattomasti ohjaamoon: CEBIS’in kaltaisen käyttötavan ansiosta kuljettajat tottuvat nopeasti ja intuitiivisesti laitteeseen. Voit käyttää järjestelmää kaikissa GPS PILOT CEMIS 1200 esivarustelluissa CLAAS koneissa. Käden käänteessä voit siirtää terminaalin ja vastaanottimen koneesta toiseen. Se tuo joustavuutta ja säästää selvää rahaa.

Varma myös tulevaisuudessa.

CEMIS 1200’lla voit viimeistellä tehtävät mobiiliyhteyden kautta muutamalla napsautuksella - standardisoitu ja kätevä. Suunnittele tehtävät viljelyohjelmistossasi ja siirrä ne TELEMATICS’in kautta suoraan 365FarmNet’iin tai korjuukoneiden muihin liitettyihin järjestelmiin. Kuljettaja näkee kaikki tehtävät ja voi lähettää tiedot työn jälkeen nopeasti ja helposti toimistoon. Ota käyttöön, käytä, dokumentoi - saumattomasti ja turvallisesti.

GPS PILOT CEMIS 1200’n myötä saat tulevaisuuden terminaalin. Räätälöitävissä vaatimustesi mukaan, täydellä valikoimalla toimintoja tai asteittain kasvavien tarpeiden mukaan. Et ole vielä täysin varma? Lisätoimintoja ja korjaussignaaleja voit ennakkoon kokeilla ilmaiseksi.  Ovatko vaatimuksesi muuttuneet sesongin aikana? Se ei aiheuta ongelmia - digitaaliliitännän ansiosta voit sovittaa järjestelmän toiminnot nopeasti ja joustavasti tarpeittesi mukaan. Soveltuva lisenssi tai aktivointi voidaan verkon kautta siirtää suoraan terminaaliin.

Tarkka.

Tarkka työ vaatii hyvän korjaussignaalin. SATCOR 15*) avulla tarkkuus kuuluu jo varustukseen ja se on vakiona 5 vuoden ajan. Tarvitsetko yhä parempaa tarkkuutta? Lisävarusteena ovat seuraavat korjaussignaalit: SATCOR 3*) ja SATCOR 3 FAST*) saatavissa.

Onko äärimmäinen tarkkuus sinulle tärkein? Käytä siinä tapauksessa GPS PILOT CEMIS 1200 RTK-korjaussignaalilla, parhaimman tarkkuuden varmistamiseksi. Kaikkia RTK-korjaussignaaleja tehostetaan vakiona RTK Bridging -toiminnolla, ts. signaalin katketessa työtä voidaan jatkaa jopa 20 minuuttia hieman alenevalla tarkkuudella.

Vaikeat maasto-olosuhteet tai mobiiliverkon katvealue työskentelyalueellasi? RTK Bridging Premium’illa voit jatkaa työtäsi - ilman tarkkuuden menetystä ja ilman aikarajaa.

*) SATCOR 15 / SATCOR 3 / SATCOR 3 FAST powered by Trimble RTX.

SATCOR korjaussignaali, RTK Bridging ja RTK Bridging Premium eivät ole kaikilla alueilla saatavissa. Yhdessä CLAAS jälleenmyyjän kanssa löydät parhaan ratkaisun omien tarpeittesi mukaan.