XERION 5000-4200.

Se tekee raskaasta kevyen.

XERION 5000-4200.

Se tekee raskaasta kevyen.

Kolme versiota ainutlaatuisella rakenteella.

XERION TRAC, TRAC VC ja SADDLE TRAC.

Toista XERION’in kaltaista ei ole. Tunnistat sen heti: neljä yhtä suurta pyörää kahdella ohjaavalla akselilla, suuria kuormituksia kestävä täysrunkorakenne, portaaton ajovoimansiirto aina 530 hv saakka ja mukava käyttö, jotka saat vain CLAAS’ilta.

  • TRAC – kiinteästi sijoitetulla ohjaamolla
  • TRAC VC – kääntyvällä ohjaamolla
  • SADDLE TRAC – varustetilalla

Voimaan perustuvaa tehokkuutta.

  • Työtehoa – voimaa on silloin, kun sitä tarvitaan.
  • Ääretöntä vakautta – suunniteltu erittäin suurille kuormituksille.
  • Tehokkuutta – voimansiirtomme ovat parhaiden komponenttien yhteistoimintaa.
  • Taloudellisuutta – nopeat huollot lisäävät tehokasta käyttöaikaa.
  • Mukavuutta – mukavuus ja keskittyminen kuuluvat yhteen.

Voimaa on silloin, kun sitä tarvitaan.

Suuri vetovoima.

CLAAS POWER SYSTEMS yhdistää tehokkaat Mercedes-Benz 6-sylinteriset moottorit selkeästi toteutettuun voimalinjaan. Jo moottorin alhaisella kierrosnopeusalueella on kaikissa kolmessa mallissa äärimmäisen suuri vääntömomentti käytettävissä. Alennetun kierrosnopeuden käyttäminen alentaa joutokäyntikierrosnopeuden 800 ->730 r/min.


Tehty kestämään suuria kuormituksia.

Ääretöntä vakautta.

Ainutlaatuisen runkorakenteensa ansiosta XERION voi kantaa suuria kuormia. Rungon poikittaistuet ovat hitsauksen sijaan ruuvikiinnitteisiä. Se on yksi esimerkki lisääntyneestä lujuudesta ja kuormitettavuudesta. Heavy Duty -akselit on suunniteltu jopa 15 tonnin akselikohtaiselle kuormalle, jopa 50 km/h ajonopeuksilla. Koostaan ja painostaan huolimatta XERION on kahden ohjaavan akselin ansiosta hyvin kääntyvä ja ketterä.


Voimansiirtomme ovat parhaiden komponenttien yhteistoimintaa.

Tehokas.

Korkean hyötysuhteensa lisäksi voimansiirroille on ominaista valtava kuormitettavuus, suuri luotettavuus kaikissa käyttöolosuhteissa ja pitkä käyttöikä. Pienen aloitusnopeuden ansiosta XERION voi toimia useilla käyttöalueilla matalalla kierrosnopeudella ja on siksi erittäin taloudellinen. Etu- ja taka-akselin voimansiirto on kytketty kiinteästi yhteen, joten pituussuuntaista tasauspyörästöä ei tarvita.


Nopeat huollot lisäävät tehokasta käyttöaikaa

Taloudellinen.

XERION’issa on pyritty tekemään kaikki, pysähdysaikojen vähentämiseksi minimiin. Moottorin huoltoväli on 1000 h. Kun huollon aika koittaa, voidaan se tehdä nopeasti ja ilman vaivaa. Moottoriöljyn suodatin ja ohjaamoilman suodatin ovat erittäin hyvin käsillä. Kuljettaja voi tarvittaessa hieman avata jäähdytinpakettia puhdistusta varten. Kuljettaja voi kuitenkin jo ajon aikana käyttää jäähdytyspuhaltimen peruutustoimintoa jäähdyttimeen kerääntyneen lian poistamiseksi. Muutamassa sekunnissa puhallin vaihtaa suuntaa ja puhaltaa jäähdyttimen puhtaaksi.

Mukavuus ja keskittyminen kuuluvat yhteen.

Mukava käyttää.

Mitä tyytyväisempi olet ohjaamossa, sitä tuottavampi on työpäiväsi. Siitä ovat kaikki kuljettajat yhtä mieltä. Itsestään selvyyksiä ovat mukava istuin, lämmitettävät ohjaamon ikkunat ja nerokkaat avustajajärjestelmät. Kyynärnoja integroidulla CEBIS kosketusnäytöllä ja ergonomisella CMOTION monitoimikahvalla, mahdollistaa mukavan käytön yhdellä kädellä. Sen lisäksi CEMIS 1200 tukee sinua tarkalla ajolinjojen seurannalla, ISOBUS sovellusten käytöllä ja tehtävädokumentoinnin avulla.

Tee olosi mukavaksi.

1. Kaikki seuraa mukana - mukavin taakseajojärjestelmä

2. Hyvä ote – kyynärnoja ja monitoimikahva

3. Helposti optimoitavissa – CEBIS kosketusnäyttö

4. Tasaista ajoa pellolla – ohjaamojousitus ja istuin

5000 TRAC/TRAC VC

4500 TRAC/TRAC VC

4200 TRAC/TRAC VC/SADDLE TRAC

Sylintereitä

Lukumäärä

6

6

6

Moottoritilavuus

cm3

12800

12800

10700

Enimmäisteho (ECE R 120)

kW/hv

390/530

360/490

340/462

Vaihteisto

Rakenne

portaaton (CMATIC)

portaaton (CMATIC)

portaaton (CMATIC)