ARION 470-410

Koe vapaus.

Jokainen päivä tuo uusia haasteita tullessaan. Ole iloinen siitä. Sillä ajat traktoria, joka vapauttaa sinut rasituksilta.

#arion400fan

ARION 470-410

Koe vapaus.

Jokainen päivä tuo uusia haasteita tullessaan. Ole iloinen siitä. Sillä ajat traktoria, joka vapauttaa sinut rasituksilta.

#arion400fan

CLAAS traktorit | ARION 470-410.

Vapaus on paras argumentti.

 • Päisteajon aikana voit käyttää kaikkia toimintoja napin painalluksella (CLAAS SEQUENCE MANAGEMENT)
 • Dynaaminen ohjaus parantaa ajomukavuutta
 • CLAAS GPS PILOT'in avulla säästät jopa 7% käyttökustannuksia, kasvinsuojeluainetta ja lannoitetta
 • Tee dokumentoinnista helppoa TELEMATICS'in avulla
 • Verkostoi koko konekantasi DataConnect'in avulla
 • ISOBUS-yhteensopivia työkoneita käytät monitoimikahvan toimintonäppäimillä
 • Kapean konepeiton ja PANORAMIC ohjaamon ansiosta näkyvyys työalueelle on esteetön
 • Sovita monitoimikahvan toiminnot käyttösi mukaisesti, etkä tarvitse muuttaa otetta
 • Käytä vaihteistoa ilman vaihdevivun ja kytkinpolkimen käyttöä
 • Anna QUADRACTIV'en tai HEXACTIV'en hoitaa vaihtamisen automaattisesti

ARION 470 / 460 tuo yhä enemmän vapautta.

 • Lisää tehoa: 155 tai vastaavasti 145 hv CLAAS POWER MANAGEMENT'in 10 hv:n ansiosta
 • Enemmän monipuolisuutta: kompaktit mitat ja ainoastaan 34 kg/hv teho-painosuhde
 • Enemmän tuottavuutta: Jopa 3,8 tonnin hyötykuorma ja yli 6 tonnia nostava takanostolaite
 • Laajempi digitalisointi: GPS-ohjausjärjestelmä, ISOBUS ja TELEMATICS (lisävaruste)

Premium Komfort paketti 3 000 € :n hintaetuna*.

 • Enemmän tuottavuutta: HEXASHIFT 6-vaihteinen powershift vaihteisto ja HEXACTIV kytkentäautomatiikka
 • Enemmän ajonautintoa: portaaton ajotuntuma SMART STOP'in ja Tempomat toimintojen ansiosta
 • Lisää tukea: CIS-värinäyttö ja CSM päisteajohallinta
 • Lisää mukavuutta: jousitettu ohjaamo ja PROACTIVE etuakselijousitus


Asiantuntijan mielipide.

Helmut (Olli) Heppe Premium Komfortpaketista.

155 tai vastaavasti 145 hv ja ainoastaan 34 kg/hv teho-painosuhde! Asiakkailleni, jotka tarvitsevat ketterän, suuritehoisen traktorin, suosittelen ARION 470/460 mallia.

* Perustuu seuraavien komponenttien luettelohintaan (suositeltu vähittäismyyntihinta). Kaikki hinnat sis. ALV. Hintaedun tarjoaa kaikki osallistuvat jälleenmyyjät. Hintaetu on voimassa 30.09.2023 saakka. Pidätämme oikeuden jatkaa hintaetua. Koneen kuvat ovat viitteellisiä. Kuvissa voi olla erikois- ja lisävarusteita, jotka eivät kuulu tarjoukseen. Emme vastaa tekstissä mahdollisesti esiintyvistä painovirheistä.

Uusi ARION 400:
Ole sinäkin #arion400fan.

Helmut (Olli) Heppe
Tuotepäällikkö, CLAAS traktorit Saksa
"Jos olet kiinnostunut CLAAS traktoreista, voit tarvittaessa kysyä minulta lisätietoja. ARION 400 mallin tunnen sisältä ja päältä. Sellainen meillä on itsellä, vaimoni tilalla."
"Sillä voi tehdä mitä tahansa. Se on todellinen yleistraktori. Vaimoni veli asettaa sillä peitemuovin parsa-pelloilla ja muokkaa maata kultivaattorilla.

Olemme kaikki innoissamme ohjausjärjestelmästä ja hyvin soveltuvasta vaihteistosta. Myös talon vanhaisäntä ajaa ARION'ia. Hän on 91. Enempää minun ei tarvitse, luullakseni, sanoa kevyestä käsittelystä ja helposta käytöstä."
Christian Leyer
Viljelijä Saksassa
"Työssäni nautin siitä, että voin joka päivä olla ulkona luonnossa ja hoitaa eläimiä. Pidämme lypsykarjatilaa yhdessä isäni kanssa.“
„Arvostamme molemmat sitä, että ARION'ia voidaan käyttää niin monipuolisesti. Tilalla ei ole sellaisia töitä, johon se ei sopisi. Se on erittäin hyvin kääntyvä. Etukuormaaja nousee korkealle. PANORAMIC-ohjaamosta on erittäin hyvä näkyvyys olkipaaleja pinottaessa.

GPS-PILOT'ia käytämme mahdollisimman usein. Ohjausjärjestelmän ansiosta voimme hyödyntää lohkon olemassa olevia ajouria. Suoraksi tehdyt karhot ovat etu. Suuresta karhotusnopeudesta huolimatta silppuri korjaa suoraa karhoa tehokkaammin. Koko korjuuketju toimii näin paremmin."
Sandra Wötzl
Viini- ja maatilan omistaja, Itävalta
„Minulle maatalous tarkoittaa hyvien tuotteiden tuottamista rakkaudella ja intohimolla. Viinitarhassa ja tilalla päivät eivät ole toistensa kaltaisia."
„ARION on aina kumppanimme. Sillä viljelen peltojamme, kynnän, äestän ja hoidan viljan ja auringonkukan siementen kuljetukset. Oikeastaan ei ole mitään syytä, miksi en käyttäisi sitä päivittäisissä töissä.

Ihanteellinen tehon, painon ja vetovoiman suhde tekee ajotuntumasta turvallisen ja mukavan. Ohjaamossa viihdyn erittäin hyvin. Mukavuus on ensiluokkainen, näkyvyys erinomainen ja käyttö on helppoa ja selkeää."
Michael Radauer
Maa- ja metsätilan omistaja, Itävalta
" Niin kauan kuin muistan, olen työskennellyt vanhempieni tilalla, jonka isoveljeni Markus nyt omistaa. Oli kyseessä maatalous tai yrityksemme „Radauer Baumpflege Gartengestaltung GmbH“ - olemme kaikki aitoja ARION 400 faneja.“
„Tämä ei ole ensimmäinen ARION traktorimme. Meillä ei ole ollut mitään ongelmia tämän traktorin kanssa. Ohjaamoon noustaan, ajetaan ja tiedetään, että työt voidaan tehdä tehokkaasti. Riippumatta siitä tehdäänkö lumitöitä talvella vai murskataan, paalataan, kuormataan ja kuljetetaan kesällä.

Tämän traktorin kokonaisuus on yksinkertaisesti lyömätön. Meille moottorin ja vaihteiston yhteensopivuus sekä matala painopiste ovat tärkeimmät helpon käytön ja hyvän ajomukavuuden ohella. Työssä on varmuuden tunnetta."
Josef Radauer
Viljelijä Itävallassa
"Rakastan työtä koneiden kanssa. Tilani metsänhoidossa, puiden kaatamisessa ja metsänhakkuussa se on hintansa arvoinen."
„ARION on todellinen yleistraktori. Sitä käytetään rehunteossa, esimerkiksi paalaimen ja noukinvaunun vetämiseen. Kuljetan sillä myös koneita, puuta ja muita erilaisia kuormia. Käytän sillä usein myös murskainta rinnepelloilla.

Se, että tunnen oloni turvalliseksi erityisesti rinteissä ajettaessa, johtuu hyvästä tehon, painon ja vetovoiman suhteesta. Ja tietysti hyvästä näkyvyydestä ja helposta käsittelystä. Kun olet tyytyväinen koneeseen, teet myös vähemmän virheitä."
Gábor Steinhauser
Tuotepäällikkö, CLAAS Traktorit, Unkari
"Meillä käytetään ARION 400 traktoria lähes kaikkiin töihin: peltotöihin, kuljetukseen, kylvöön, niittoon, ruiskutukseen. Traktori on todella monipuolinen."
"Olemme jo nyt hyvin tyytyväisiä uuteen ARION'iin. Se on yhä mukavampi käyttää ja siinä on enemmän tehoa. Sillä tarkoitan: dynaamista, vähemmän kuluttavaa moottoria, vahvaa hydrauliikkaa ja mukavaa ja tilavaa ohjaamoa pitkiin työpäiviin.

Pidän siitä, että tämä traktori ei aseta rajoituksia. Sen vaihteisto on hyvin sovitettu niin, että voin tehdä kaikki työt ARION'illa. Kuitenkin, ehkä raskaimpia vetotöitä lukuun ottamatta. Mutta sen takia on ARION'in isoveli, AXION 900."
Asbjørn Velde
Kauppias, Velde Maskin, CLAAS jälleenmyyjä Norjassa
En ainoastaan myy Arion'eita, vaan käytämme sitä veljeni kanssa hänen tilallaan. Sillä tehdään kaikkea: Muokataan maata, kuormataan paaleja, kuljetetaan satoa."
"Kun kysyn ystäviltä, asiakkailta tai kollegoilta, mitä he odottavat uudelta ARION'ilta, on vastaus aina sama: sen pitää olla helppo käyttää, huoltokustannusten pitää olla kohtuullisia ja sen pitää olla sovitettavissa erityisten vaatimusten mukaan. Vastaan: ei ongelmia.

Olen ylpeä siitä, että meillä täällä Norjassa on niin hyvä CLAAS huolto. Kauppias reagoi nopeasti, asentajat ovat hyvin koulutetut ja varaosatoimitukset ovat nopeita. Tämä on tärkeää kaikille viljelijöille, eikä ainoastaan sadonkorjuun aikana."
Jakob Eskeland
Viljelijä Norjassa
"Rakastan maanviljelyä ja elintarvikkeiden tuottamista maamme asukkaille. Traktoria tarvitsen pääasiallisesti rehun korjuuseen ja karjanlannan levitykseen."
"Odotan paljon uudelta traktorilta. Sen pitää olla vankkarakenteinen, mukava ajaa ja helppo käyttää. Sen lisäksi pidän renkaita tärkeinä, pellon pinnan ja ruohonjuurien suojaamiseksi. ARION täyttää kaikki asettamani vaatimukset ja toivomukset.

Erityisesti pidän PANORAMIC ohjaamosta ja sen kattoikkunasta. Se tarjoaa erinomaisen näkyvyyden eteen ja ylös. Sen lisäksi voin traktorin käytön aikana nauttia norjalaisesta auringonpaisteesta. Ei, se ei ole vitsi. Meillä on nimittäin keskimäärin 3,2 tuntia auringonpaistetta päivässä."

Jokainen määrittelee vapauden eri tavalla

Vapauden voi jokainen määritellä omalla tavallaan. Toiselle se on vapaa näkyvyys kaikkiin suuntiin, toiselle se on lisää liikkumatilaa älykkäästi järjestettyine hallintalaitteineen. Muut iloitsevat avustavista järjestelmistä: Kun avaraan tilaan vielä lisätään digitaalisia apuvälineitä, jotka ajattelevat, keventävät kuljettajan työtä ja parantavat taloudellisuutta.

Miten tahansa määritteletkin vapauden, ARION 400 antaa sen sinulle.

Anna sen tehdä vaikutus

Nerokkaat kuljettajaa avustavat järjestelmät
Iloitse työn kevennyksestä. CSM päisteajohallinta ja dynaaminen ohjaus keventävät työtäsi kaikessa käytössä. Tähän voidaan lisätä ohjausjärjestelmä, jolla voit säästää jopa 7 % polttoainetta ja vähentää käyttökustannuksia.
Nerokas tietojenhallinta
Tee dokumentoinnista yksinkertaisempaa. CLAAS TELEMATICS portaalin avulla ohjaat ja valvot konekantaasi. Milloin ja missä tahansa voit hakea tietoja - DataConnect'in avulla, myös muiden valmistajien koneista.
Tehokasta yhdistämistä
Paranna työprosessejasi. Voit käyttää ISOBUS-työkoneitasi helposti monitoimivivun toimintonäppäimillä. Kytke yksinkertaisesti työkone takanostolaitteeseen - pian se näkyy ISOBUS-terminaalissa.
Hyvä ohjaamomukavuus
Työskentele tuottavammin. Ainutlaatuisen tilan tuntemuksen lisäksi, jolle on ominaista 360 asteen näkyvyys kaikkiin suuntiin ja etenkin etukuormaajan työvarusteeseen, on PANORAMIC-ohjaamossa digitaalisia apuvälineitä, jotka lisäävät taloudellisuutta. Käteen sopivaa monitoimikahvaa ei ole muissa traktoreissa.
Kanssa-ajatteleva vaihteisto
Aja ARION 400 -traktoria ilman vaihdevipua ja kytkinpoljinta. QUADRACTIV'in tai HEXACTIV'in ansiosta sen ajaminen muistuttaa automaattivaihteistolla varustetun henkilöauton ajamista. Hyödynnä muita mukavuutta lisääviä automaattitoimintoja, kuten SMART STOP'ia tai vakionopeudensäätöä.

Ole sinäkin #arion400fan

ARION 470–410.

470460450440430420410
Enimmäisteho (ECE R 120)1kW/hv107/14599/13592/12585/11585/11575/10067/90
Maksimiteho CPM'llä (ECE R 120)1kW/hv114/155107/14599/13592/125

1Vastaa ISO TR 14396