ELIOS 340-320.

Mukavuus tuo tehokkuutta.

ELIOS 300 tekee vaikutuksen kaikessa käytössä suurella mukavuudella. Tilavassa, tasaisella lattialla varustetussa ohjaamossa voit rentoutuneen tehdä pitkiäkin työpäiviä. Etukuormaajaa ja takanostolaitetta hallitset helposti kahdella sormella - kuten myös TWINSHIFT powershiftvaihteistoa ja REVERSHIFT suunnanvaihtoa. Näin voit tehdä työsi mukavammin ja tehokkaammin kuin aikaisemmin.

ELIOS 340-320.

Mukavuus tuo tehokkuutta.

ELIOS 300 tekee vaikutuksen kaikessa käytössä suurella mukavuudella. Tilavassa, tasaisella lattialla varustetussa ohjaamossa voit rentoutuneen tehdä pitkiäkin työpäiviä. Etukuormaajaa ja takanostolaitetta hallitset helposti kahdella sormella - kuten myös TWINSHIFT powershiftvaihteistoa ja REVERSHIFT suunnanvaihtoa. Näin voit tehdä työsi mukavammin ja tehokkaammin kuin aikaisemmin.

Monipuolisuutta ja mukavuutta, jotka lisäävät tuottoa.

  • Mukavuus. Teet työsi tehokkaammin. Hallintalaitteiden looginen ja intuitiivinen sijoittelu mahdollistaa helpon käytön.
  • Monipuolisuus. Säästät aikaa. Alle 2,6 m:n korkeudella ja 3,51 metrin kääntösäteellään ELIOS 300 mahtuu ahtaisiinkin tiloihin
  • Teho. Olet tuottavampi. Pirteä moottori, hyvin porrastettu vaihteisto ja suuri, jopa 87 l/min hydrauliikan tuotto ovat ELIOS 300 tehokkuuden perusteita.
  • Luotettavuus. Se on toimintavarma. Voit jopa päivä hyödyntää sen korkealaatuiset komponentit, huolellisen viimeistelyn ja tietenkin jatkuvasti käytettävissä olevan CLAAS huollon.

Monipuolisuus.

Kompakti, tukeva ja hyvin kääntyvä.

ELIOS traktoreiden matala painopiste varmistaa erinomaisen vakauden myös vaikeissa olosuhteissa, kuten rinteissä ajettaessa. Rinneajon vakautta voidaan vielä lisätä 2310 mm:n enimmäisraideleveydellä. Yhdessä erinomaisen painon jakautuman kanssa se luo turvallisuutta. Alhaisen, 3,6 tonnin tyhjäpainon ansiosta pellon pintaa voidaan suojata ja vähentää polttoaineen kulutusta.

ELIOS 300 on ihanteellinen kumppani puu- ja viinitarhoissa. Lisävarusteena saatava kapea etuakseli ja siihen sopiva rengasvarustus mahdollistaa vain 1,65 m:n kokonaisleveyden. Ainoastaan 2,60 m:n korkeuden ansiosta matalatkaan ovet eivät muodosta ELIOS’ille estettä.

Nostaa mitä haluat.

Lisää käyttömahdollisuuksia.

Takanostolaitteen kytkentäkohdan 3,2 tonnin nostovoimalla, ELIOS 300'n edellytykset selviytyä päivän tehtävistä ovat hyvät. Takanostolaite on vakiona varustettu elektronisella hallinnalla. Kuljettaja voi kojetaulun ko. valikon avulla jatkuvasti tarkkailla takanostolaitteen toimintaa.

ELIOS 300 voidaan toimittaa tehdasasennetulla, täysin integroidulla etunostolaitteella (lisävar.), jonka nostovoima on 3,2 tonnia. Etunostolaitteelle ominaista on optimoitu integrointi ja pieni väli etuakselin ja kytkentäkohtien välillä. Se tarkoittaa lyhyttä etulisäpainojen tai etuniittolaitteen ylitystä ja parempaa etukiinnitteisen työkoneen ohjausta. Traktorin varustuksesta riippuen käytetään etunostolaitetta mekaanisella tai elektronisella hallintavenjttiilillä.

CLAAS-etukuormaaja.

Sopii täydellisesti.

Etukuormaimen soveltuvuus traktoriin on erityisen tärkeää turvallisen ja nopean kuormauksen varmistamiseksi. Kuormaajan asennuskohtien oikealla sijoituksella traktorin rakenteisiin oli tästä syystä suuri merkitys jo ELIOS-mallisarjan suunnittelussa. Kuormaimen sovitusosien ulottaminen traktorin takaosiin tuo tukevuutta vaikeissa olosuhteissa.

Etukuormaajan erikoisteräksisten sovitusosien vahvat ruuviliitokset moottorin puolirunkoon ei rajoita traktorin ohjausta eikä huoltoystävällisyyttä.

E-PILOT S on ihanteellinen elektroninen hallinta yhdessä traktorin mekaanisten hallintaventtiilien kanssa. Näin voidaan kaikkia etukuormaajan toimintoja käyttää helposti sormilla.

Moottori.

Jatkuva teho - pieni kulutus.

Oikein mitoitettu 3,6 litran moottoritilavuus varmistaa pienen kulutuksen. Yhdistettynä 4-sylinteriseen moottoriin on käynti erittäin tasainen. Lisäksi moottorin melutaso on alhainen ja sen käyttöikä on pitkä. Kompaktista koostaan huolimatta Visco-jäähdytyksellä ja uudenaikaisella ruiskutus- ja pakokaasutekniikalla varustettu ELIOS tarjoaa erinomaisen perustan taloudelliselle käytölle.

ELIOS 300'ssa on vakiona elektroninen Common Rail yhteispaineruiskutus ja kierrosnopeusmuisti. Lisämuisti on saatavissa lisävarusteena. Näppäimen painallus riittää, tallennetun moottorin kierrosnopeuden valitsemiseksi. Kahdella näppäimellä voit tehdä moottorin kierrosnopeuden hienosäädön. Tämä helpottaa etenkin voimanottokäyttöä.

REVERSHIFT ja TWINSHIFT.

Kytkimen käyttö on niin eilispäivää.

REVERSHIFT / TWINSHIFT vaihteistoilla, ja niissä olevilla 30 vaihteella eteenpäin ja 15 taaksepäin, ELIOS 300 tarjoaa suuren mekaanisen tehokkuuden, helpon käytön ja hyvän ajomukavuuden parhaan tasapainon. Voima siirtyy tehokkaasti vetäville pyörille, jonka myötä kulutus laskee. Itseopastava käyttö luo luonnollisen ajotuntuman ja estää väsymisen pitkinä työpäivinä. Pääkäyttöalueen 10 vaihteen, 5 - 15 km/h välillä, myötä ELIOS tarjoaa aina sopivan ratkaisun.

40 km/h enimmäisajonopeus saavutetaan jo 1.750 r/min moottorin kierrosnopeudella. ELIOS 300 säästää näin kallista polttoainetta ja vähentää melutasoa kuljetusajon aikana.

Hydrauliikka.

Riittävä paine.

Lisävarusteena on saatavissa kolmen hydraulipumpun järjestelmä, jonka enimmäistuotto on 114 l/min. Ensimmäinen hydrauliikkapiiri syöttää ohjaukselle öljyä 27 l/s tuotolla. Toisen hydrauliikkapiirin tuotto on 27 l/min ja se on ainoastaan takanostolaitetta varten. Kolmas pumppu, 60 l/min tuotolla, on ainoastaan hallintaventtiilejä varten. Näin voidaan toimintoja tehdä samanaikaisesti tai käyttää työkoneyhdistelmiä, joita käytetään suurella hydrauliikan tuotolla. Sen lisäksi työkoneiden tehostunut käyttö alhaisemmalla kierrosnopeudella säästää arvokasta polttoainetta.

Pitkäaikaista kehitystyötä.

Sen luotettavuus on vakuuttava.

Erinomaisen tuotteen valmistamiseksi ei ainoastaan tuotanto ole ratkaiseva tekijä vaan myös asennettujen komponenttien yhteistoiminta. Noin 35 vuotta sitten kehitettiin ja valmistettiin Rovigo tehtaalla pien-, viini- ja hedelmätarhatraktoreita.

Käyttöturvallisuudella on väliä.

Hyvä valmistuslaatu.

ELIOS valmistuksessa ei korostu ainoastaan pitkäikäinen laatu, vaan etupäässä sinun tyytyväisyytesi. Vuodesta 2009 alkaen on valmistettu yhteensä kolme CLAAS sukupolvea, käsittäen yli 10 000 traktoria.

Nerokkaat tuotantovaiheet ja aukoton laatuvalvonta varmistavat ainutlaatuisen valmistuslaadun. Näin varmistamme, että voit täysin luottaa traktoriisi jokaisen käyttötunnin aikana.

Mukavuus.

Teet työsi tehokkaammin.

Hallintalaitteiden looginen ja intuitiivinen sijoittelu mahdollistaa helpon työskentelyn. Voit keskittyä työkoneeseen, työhösi, kasvustoihin tai kotieläimiisi. Voimaperäiseen ja toistuvaan käyttöön on mukavuutta parantavia toimintoja, kuten elektroniset hallintaventtiilit ja SMART STOP, käytettävissä.

ELIOS 340-320340

330

320

Nimellisteho (ECE R 120)

kW/hv

72/98

67/91

61/83

Enimmäisteho (ECE R 120)

kW/hv

76/103

68/92

62/85

Download > RGB (442KB)  |  CMYK (32MB)
Sulje
Download > RGB (152KB)  |  CMYK (8,2MB)
Sulje
 
Latauskeskus
Esite ELIOS 300 HRC