ELIOS 240-210.

Lisätehokkuutta yhdessä.

Kompaktin ELIOS 200’n käyttö on helppoa. Vankka tekniikka antaa luottamusta alusta alkaen. Se on helppo ja kevyt käyttää. Matalan rakenteensa
ansiosta sillä pääsee mataliinkin rakennuksiin. Matala painopiste lisää turvallisuutta rinnepelloilla. Lyhyesti: Se on aina valmis, silloin kuin sinäkin.

ELIOS 240-210.

Lisätehokkuutta yhdessä.

Kompaktin ELIOS 200’n käyttö on helppoa. Vankka tekniikka antaa luottamusta alusta alkaen. Se on helppo ja kevyt käyttää. Matalan rakenteensa
ansiosta sillä pääsee mataliinkin rakennuksiin. Matala painopiste lisää turvallisuutta rinnepelloilla. Lyhyesti: Se on aina valmis, silloin kuin sinäkin.

Luotettavuutta ja yksinkertaisuutta, jotka lisäävät luottamusta.

  • Luotettavuus. Se on toimintavarma. Voit jopa päivä hyödyntää sen korkealaatuiset komponentit, huolellisen viimeistelyn ja tietenkin jatkuvasti käytettävissä olevan CLAAS huollon.
  • Helppokäyttöinen. Teet työsi tehokkaammin. ELIOS 200 ergonomia ei jätä kysymyksille varaa. Suora ja etupäässä mekaaninen hallinta estää väärän käytön.
  • Monipuolisuus. Säästät aikaa. 2,4 metrin korkeudellaan ja 3,51 metrin kääntösäteellään ELIOS 200’lla pääsee kaikkiin paikkoihin ja vakuuttaa maatilan ahtaimmissakin tiloissa.
  • Teho. Olet tuottavampi. Pirteä moottori, hyvin porrastettu vaihteisto ja suuri, jopa 87 l/min hydrauliikan tuotto ovat ELIOS 200 tehokkuuden perusteita.

ELIOS 210.

Helpommin sitä ei voi tehdä.

ELIOS 200 perustuu yksinkertaiseen ja vankkarakenteiseen teknologiaan. Yksinkertainen ja vankka kone, jossa on pääasiassa mekaanisia komponentteja, takaa maksimaalisen luotettavuuden useiden vuosien ajan.

ELIOS 210 poikkeaa muista ELIOS-malleista konepeiton muotoilun osalta. Suurin ero on kuitenkin konepeiton alla. 3,4 litran moottori tuottaa 75 hv ja täyttää uudenaikaisen tekniikkansa ja EGR-teknologiansa ansiosta Stage V pakokaasunormin ilman lisäaineiden käyttöä.

Pitkäaikaista kehitystyötä.

Sen luotettavuus on vakuuttava.

Erinomaisen tuotteen valmistamiseksi ei ainoastaan tuotanto ole ratkaiseva tekijä vaan myös asennettujen komponenttien yhteistoiminta. Noin 35 vuotta sitten kehitettiin ja valmistettiin Rovigo tehtaalla pien-, viini- ja hedelmätarhatraktoreita.

Käyttöturvallisuudella on väliä.

Hyvä valmistuslaatu.

ELIOS valmistuksessa ei korostu ainoastaan pitkäikäinen laatu, vaan etupäässä sinun tyytyväisyytesi. Vuodesta 2009 alkaen on valmistettu yhteensä kolme CLAAS sukupolvea, käsittäen yli 10 000 traktoria.

Nerokkaat tuotantovaiheet ja aukoton laatuvalvonta varmistavat ainutlaatuisen valmistuslaadun. Näin varmistamme, että voit täysin luottaa traktoriisi jokaisen käyttötunnin aikana.

CLAAS-traktorin rakenne.

Kompakti, tukeva ja hyvin kääntyvä.

ELIOS traktoreiden matala painopiste varmistaa erinomaisen vakauden myös vaikeissa olosuhteissa, kuten rinteissä ajettaessa. Rinneajon vakautta voidaan vielä lisätä 2310 mm:n enimmäisraideleveydellä. Yhdessä erinomaisen painon jakautuman kanssa se luo turvallisuutta. Alahaisen, 3,26 tonnin tyhjäpainon ansiosta pellon pintaa voidaan suojata ja vähentää polttoaineen kulutusta.

Suurilla hedelmätarhoilla tai viinitarhoilla ELIOS 200 on ihanteellinen kumppani. Lisävarusteena saatava etuakseli ja sopiva rengasvarustus mahdollistaa ainoastaan 1,65 metrin kokonaisleveyden.

Ohjaamotasanneversiona ELIOS 210 korkeus on ainoastaan 1,89 m turvakaari taitettuna ja 320/85 R 36 rengasvarustuksella. Tämän takia se on ihanteellinen matalissa kasvihuoneissa ja rakennuksissa. Ilman kattoikkunallista ohjaamoa ELIOS 240-210*n korkeus on ainoastaan 2,40 m. Se myötä se mahtuu matalistakin ovista.

Runsaasti nostovoimaa.

Lisää mahdollisuuksia.

Takavetovarsien kytkentäkohtien 3,2 tonnin enimmäisnostovoimalla ja jopa 3,2 tonnin etunostolaitteen nostovoima luovat ELIOS’ille parhaat edellytykset jokapäiväiseen, kovaan työhön.

Takanostolaitteen mekaaniset hallintalaitteet on sijoitettu lähelle kuljettajaa ja niitä on helppo käyttää. Säädettävä, alempi rajoitin varmistaa, että voidaan palata samaan, haluttuun työsyvyyteen jokaisen päistekäännöksen jälkeen.

Etunostolaite ja 1.000 tai 540 ECO voimanotto on tehdasasennettu ja optimoidusti integroitu traktorin rakenteisiin. Etunostolaite on taitettuna hyvin kompakti pienine ylityksineen.

CLAAS-etukuormaaja.

Sopii täydellisesti.

Etukuormaimen soveltuvuus traktoriin on erityisen tärkeää turvallisen ja nopean kuormauksen varmistamiseksi. Kuormaajan asennuskohtien oikealla sijoituksella traktorin rakenteisiin oli tästä syystä suuri merkitys jo ELIOS-mallisarjan suunnittelussa.

ELIOS 200 traktoriin asennettua CLAAS etukuormainta hallitaan oikeanpuoleiseen sivupaneeliin integroidulla PROPILOT'illa. PROPILOT on kaapeliohjauksella varustettu monitoimihallinta yhdellä vivulla. Hallinta on kehitetty etukuormaajan hallintaan ja se on arvioitu parhaaksi päivittäisessä käytössä.

Lasinen kattoikkuna mahdollistaa rajoittamattoman näkyvyyden ylös nostettuun etukuormaajan työvarusteeseen.

Moottori.

Jatkuva teho - pieni kulutus.

3,6 l moottorin tilavuus varmistaa alhaisen kulutuksen. Yhdessä tasapainoisen 4-sylinterisen moottorin kanssa saavutetaan erittäin tasainen käynti. Lisäksi melutaso on matala ja traktorin käyttöikä on pitkä. Kompaktista muotoilusta huolimatta ELIOS tarjoaa Visco-jäähdytyspuhaltimellaan ja uudenaikaisella ruiskutus- ja pakokaasutekniikallaan erinomaisen perustan tehokkaalle käytölle.

ELIOS 200'ssa on vakiona elektroninen Common Rail yhteispaineruiskutus ja kierrosnopeusmuisti. Lisämuisti on saatavissa lisävarusteena. Näppäimen painallus riittää, tallennetun moottorin kierrosnopeuden valitsemiseksi. Kahdella näppäimellä voit tehdä moottorin kierrosnopeuden hienosäädön. Tämä helpottaa etenkin voimanottokäyttöä.

Kaksi vaihteistoversiota.

Valinta on sinun.

Vaihteiston 24 vaihdetta tarjoaa oikean nopeuden kaikkiin töihin. Nimelliskierrosnopeuden 500 m/h minimiajonopeus mahdollistaa erikoiskäytön. TWINSHIFT pikavaihteita käytetään helposti vaihdevivun nupissa olevilla napeilla. Kaikki ELIOS-vaihteistot on kehitetty vähentämään voimansiirron hävikkiä.

REVERSHIFT-suunnanvaihtovaihteiston ansiosta voit unohtaa kytkinpolkimen kokonaan: vaihdevivun kytkentänäppäin tarjoaa etenkin kuljetusajossa monia etuja. Sen lisäksi REVERSHIFT sallii erityisesti etukuormainkäytössä pehmeät ja nopeat suunnanvaihdot.

Tarpeen mukainen hydrauliikan tuotto.

Riittävä paine.

Perusversion ELIOS 200'ssa on kaksi hydraulipumppua, joiden yhteistuotto on 87 l/min. Yksi hydrauliikkapiiri tuottaa 27 l/min öljyä ohjaukselle, toinen 60 l/min takanostolaitteelle ja ulkoiselle hydrauliikalle.

Lisävarusteena on saatavissa kolmen hydraulipumpun järjestelmä, jonka enimmäistuotto on 114 l/min. Ensimmäinen hydrauliikkapiiri syöttää ohjaukselle öljyä 27 l/s tuotolla. Toisen hydrauliikkapiirin tuotto on 27 l/min ja se on ainoastaan takanostolaitetta varten. Kolmas pumppu, 60 l/min tuotolla, on ainoastaan hallintaventtiilejä varten. Näin voidaan toimintoja tehdä samanaikaisesti tai käyttää työkoneyhdistelmiä, joita käytetään suurella hydrauliikan tuotolla. Sen lisäksi työkoneiden tehostunut käyttö alhaisemmalla kierrosnopeudella säästää arvokasta polttoainetta.

Mukavuus.

Teet työsi tehokkaammin.

ELIOS 200 ohjaamossa yhdistyvät ergonomia ja helppokäyttöisyys. Erityshuomiota on kohdistettu, etupäässä mekaanisten hallintalaitteiden loogiseen sijoitteluun ja ergonomiaan. Myös tottumattomat kuljettajat oppivat hallinnan nopeasti ilman vaivaa.

ELIOS 240–210240

230

220

210

Nimellisteho (ECE R 120)

kW/hv

72/98

67/91

61/83

55/75

Enimmäisteho (ECE R 120)

kW/hv

76/103

68/92

62/85

55/75

Download > RGB (633KB)  |  CMYK (25MB)
Sulje
Download > RGB (227KB)  |  CMYK (6,2MB)
Sulje
Download > RGB (293KB)  |  CMYK (7,6MB)
Sulje
Download > RGB (533KB)  |  CMYK (30MB)
Sulje
Download > RGB (124KB)  |  CMYK (9,8MB)
Sulje
Download > RGB (155KB)  |  CMYK (12MB)
Sulje
Download > RGB (144KB)  |  CMYK (13MB)
Sulje
Download > RGB (184KB)  |  CMYK (12MB)
Sulje
Download > RGB (108KB)  |  CMYK (10MB)
Sulje