AXOS 240-230.

Monipuolista tehokkuutta.

AXOS 200 on vankka yleistraktori sinun tilallasi. Tilalla se on kompakti ja liikkuu ketterästi, pellolla se on tehokas ja peltoa suojaava, voimakkaan moottorin ja suurten renkaiden ansiosta. Kaikki yhdessä varmistaa, että saat työsi tehtyä nopeasti ja tehokkaasti - riippumatta siitä, mitä ja milloin pitää tehdä.

AXOS 240-230.

Monipuolista tehokkuutta.

AXOS 200 on vankka yleistraktori sinun tilallasi. Tilalla se on kompakti ja liikkuu ketterästi, pellolla se on tehokas ja peltoa suojaava, voimakkaan moottorin ja suurten renkaiden ansiosta. Kaikki yhdessä varmistaa, että saat työsi tehtyä nopeasti ja tehokkaasti - riippumatta siitä, mitä ja milloin pitää tehdä.

Monipuolisuutta ja mukavuutta, jotka lisäävät tuottoa.

  • Monipuolisuus. Säästät aikaa. 2 tonnin hyötykuorman ja takanostolaitteen 3,35 tonnin nostokyvyn ansiosta voit käyttää leveämpiä ja raskaampia työkoneita.
  • Mukavuus. Teet työsi tehokkaammin. Hallintalaitteiden looginen ja intuitiivinen sijoittelu mahdollistaa helpon käytön.
  • Teho. Olet tuottavampi. Pirteä moottori, hyvin porrastettu vaihteisto ja suuri, jopa 87 l/min hydrauliikan tuotto ovat AXOS 200 tehokkuuden perusteita.
  • Luotettavuus. Se on toimintavarma. Voit jopa päivä hyödyntää sen korkealaatuiset komponentit, huolellisen viimeistelyn ja tietenkin jatkuvasti käytettävissä olevan CLAAS huollon.

Monipuolisuus.

Säästät aikaa.

Samantekevää, mihin töihin AXOS 200'aa käytetään, tulet vakuuttumaan sen monipuolisuudesta ja ketteryydestä. Pellolla hyödyt sen 34" takapyöristä 1,6 m:n halkaisijalla ja 540 mm:n enimmäisleveydellä. Voit ajaa alhaisemmilla rengaspaineilla ja suojata pellon pintaa. Sen lisäksi voit käyttää leveämpiä ja raskaimpia työkoneita suuren, vajaan 2 tonnin hyötykuorman ansiosta.

Kuljetus- ja vetotöissä on ajaminen turvallista ja vakaata. Tämän varmistaa 4,1 tonnin tyhjäpaino yhdessä optimoidun painon jakauman ja pitkän akselivälin kanssa. Suuri maavara helpottaa karhon ylityksiä rehun korjuutöissä sekä ajamista kasvuston eri kehitysvaiheissa ruiskutustöissä.

Nostaa mitä haluat.

Lisää käyttömahdollisuuksia.

Takanostolaitteen kytkentäkohdan 3,35 tonnin nostovoimalla, AXOS 200'n edellytykset selviytyä päivän tehtävistä ovat hyvät. Takanostolaite on vakiona varustettu elektronisella hallinnalla. Kuljettaja voi kojetaulun ko. valikon avulla jatkuvasti tarkkailla takanostolaitteen toimintaa.

AXOS 200 voidaan toimittaa tehdasasennetulla, täysin integroidulla etunostolaitteella (lisävar.), jonka nostovoima on 3,2 tonnia. Etunostolaitteelle ominaista on optimoitu integrointi ja pieni väli etuakselin ja kytkentäkohtien välillä. Se tarkoittaa lyhyttä etulisäpainojen tai etuniittolaitteen ylitystä ja parempaa etukiinnitteisen työkoneen ohjausta. Traktorin varustuksesta riippuen käytetään etunostolaitetta mekaanisella tai elektronisella hallintaventtiilillä.

CLAAS-etukuormaaja.

Sopii täydellisesti.

Turvallisen ja nopean kuormauksen kannalta on erityisesti etukuormaajan oikea asennus traktoriin erittäin tärkeä. Runkosovitteiden oikealla integroinnilla traktoriin oli suuri merkitys AXOS mallisarjaa kehitettäessä. Runkosovitteiden asennus taemmas traktorin rungossa tukevoittaa raskaita nostoja.

Etukuormaajan erikoisteräksisten sovitusosien vahvat ruuviliitokset moottorin puolirunkoon ei rajoita traktorin ohjausta eikä huoltoystävällisyyttä.

E-PILOT S on ihanteellinen elektroninen hallinta yhdessä traktorin mekaanisten hallintaventtiilien kanssa. Näin voidaan kaikkia etukuormaajan toimintoja käyttää helposti sormilla.

Moottori.

Jatkuva teho - pieni kulutus.

Oikein mitoitettu 3,6 litran moottoritilavuus varmistaa pienen kulutuksen. Yhdistettynä 4-sylinteriseen moottoriin on käynti erittäin tasainen. Lisäksi moottorin melutaso on alhainen ja sen käyttöikä on pitkä. Kompaktista koostaan huolimatta Visco-jäähdytyksellä ja uudenaikaisella ruiskutus- ja pakokaasutekniikalla varustettu AXOS tarjoaa erinomaisen perustan taloudelliselle käytölle.

AXOS 200'ssa on vakiona elektroninen Common Rail yhteispaineruiskutus ja kierrosnopeusmuisti. Lisämuisti on saatavissa lisävarusteena. Näppäimen painallus riittää, tallennetun moottorin kierrosnopeuden valitsemiseksi. Kahdella näppäimellä voit tehdä moottorin kierrosnopeuden hienosäädön. Tämä helpottaa etenkin voimanottokäyttöä.

REVERSHIFT ja TWINSHIFT.

Kytkimen käyttö on niin eilispäivää.

REVERSHIFT / TWINSHIFT vaihteistoilla, ja niissä olevilla 30 vaihteella eteenpäin ja 15 taaksepäin, AXOS 200 tarjoaa suuren mekaanisen tehokkuuden, helpon käytön ja hyvän ajomukavuuden parhaan tasapainon. Voima siirtyy tehokkaasti vetäville pyörille, jonka myötä kulutus laskee. Itseopastava käyttö luo luonnollisen ajotuntuman ja estää väsymisen pitkinä työpäivinä. Pääkäyttöalueen 10 vaihteen, 5 - 15 km/h välillä, myötä AXOS tarjoaa aina sopivan ratkaisun.

40 km/h enimmäisajonopeus saavutetaan jo 1.750 r/min moottorin kierrosnopeudella. AXOS 200 säästää näin kallista polttoainetta ja vähentää melutasoa kuljetusajon aikana.

Hydrauliikka.

Riittävä paine.

Lisävarusteena on saatavissa kolmen hydraulipumpun järjestelmä, jonka enimmäistuotto on 114 l/min. Ensimmäinen hydrauliikkapiiri syöttää ohjaukselle öljyä 27 l/s tuotolla. Toisen hydrauliikkapiirin tuotto on 27 l/min ja se on ainoastaan takanostolaitetta varten. Kolmas pumppu, 60 l/min tuotolla, on ainoastaan hallintaventtiilejä varten. Näin voidaan toimintoja tehdä samanaikaisesti tai käyttää työkoneyhdistelmiä, joita käytetään suurella hydrauliikan tuotolla. Sen lisäksi työkoneiden tehostunut käyttö alhaisemmalla kierrosnopeudella säästää arvokasta polttoainetta.

Pitkäaikaista kehitystyötä.

Sen luotettavuus on vakuuttava.

Erinomaisen tuotteen valmistamiseksi ei ainoastaan tuotanto ole ratkaiseva tekijä vaan myös asennettujen komponenttien yhteistoiminta. Noin 35 vuotta sitten kehitettiin ja valmistettiin Rovigo tehtaalla pien-, viini- ja hedelmätarhatraktoreita.

Käyttöturvallisuudella on väliä.

Hyvä valmistuslaatu.

AXOS valmistuksessa ei korostu ainoastaan pitkäikäinen laatu, vaan etupäässä sinun tyytyväisyytesi. Vuodesta 2009 alkaen on valmistettu yhteensä kolme CLAAS sukupolvea, käsittäen yli 10 000 traktoria.

Nerokkaat tuotantovaiheet ja aukoton laatuvalvonta varmistavat ainutlaatuisen valmistuslaadun. Näin varmistamme, että voit täysin luottaa traktoriisi jokaisen käyttötunnin aikana.

Mukavuus.

Teet työsi tehokkaammin.

Hallintalaitteiden looginen ja intuitiivinen sijoittelu mahdollistaa helpon työskentelyn. Voit keskittyä työkoneeseen, työhösi, kasvustoihin tai kotieläimiisi. Voimaperäiseen ja toistuvaan käyttöön on mukavuutta parantavia toimintoja, kuten elektroniset hallintaventtiilit ja SMART STOP, käytettävissä.

AXOS 240-230240

230

Nimellisteho (ECE R 120)

kW/hv

72/98

67/91

Enimmäisteho (ECE R 120)

kW/hv

76/103

68/92

Download > RGB (80KB)  |  CMYK (2,7MB)
Sulje
Download > RGB (442KB)  |  CMYK (32MB)
Sulje
Download > RGB (661KB)  |  CMYK (23MB)
Sulje
 
Latauskeskus
Esite AXOS 200 HRC