Sivulla käytettävät DISCO takaniittomurskaimet nyt MAX CUT -teräpalkilla.

Ainutlaatuista tekniikkaa pienessä muodossa.

100- ja 10-sarjan sivuripustuksella vastetuissa DISCO niittolaitteissa on sama korkealuokkainen ydin kuin suuremmissakin malleissa – MAX CUT lautaspalkki.

Sivulla käytettävät DISCO takaniittomurskaimet nyt MAX CUT -teräpalkilla.

Ainutlaatuista tekniikkaa pienessä muodossa.

100- ja 10-sarjan sivuripustuksella vastetuissa DISCO niittolaitteissa on sama korkealuokkainen ydin kuin suuremmissakin malleissa – MAX CUT lautaspalkki.

DISCO takaniittokone sivuripustuksella.

Kohokohdat.

  • MAX CUT takaa parhaan niittotuloksen
  • Painopisteen kevennys
  • Saatavissa ilman murskainta ja sormi- tai telamurskaimella
  • Laukaisujärjestelmä
  • Valoilla varustetut varoituskilvet (lisävar.)
  • Säilytysalusta (lisävar.)

MAX CUT Profi-tekniikkaa.

MAX CUT -lautaspalkit vakuuttavat erinomaisella niittotuloksella ja vähäisellä huoltotarpeella. Lautaspalkin aaltomaisen muodon ansiosta lautaset on voitu asentaa palkin etuosaan. Näin saavutetaan suurempi limitys, joka vaikuttaa optimoituun niittotulokseen.

Painopisteen kevennys.

Suurikokoinen kevennysjousi on kiinnitetty keskelle koneen runkoa. Sen lisäksi jousen voimalinja kulkee tarkalleen niittolaitteen painopisteen lävitse. Ulomman ja sisemmän tuennan ansiosta voima siirtyy tasaisesti lautaspalkille.

Pienempi jousi keventää lisäksi lautaspalkin voimansiirtoa. Ainutlaatuinen painopistekevennyksemme sallii keskiripustuksen hyödyt nyt myös sivuripustetuissa malleissa.

DISCO takaniittokone sivuripustuksella1TyöleveysTelamurskainSormimurskainIlman murskainta
DISCO 3603,40 m
DISCO 3203,00 m
DISCO 320 C3,00 m
DISCO 280 C2,60 m
DISCO 280 RC2,60 m
DISCO 240 RC2,20 m
DISCO 323,00
DISCO 282,60 m
DISCO 242,20 m

1 Mallit saatavissa markkina-aluekohtaisesti

Kytkentä ja irrotus.

Erilaiset kytkentäkategoriat ja pikakytkentärungot ovat mahdollisia. Kytkennän helpottamiseksi vasen vetovarren tappi on sen lisäksi alempana. Lisämukavuutta käsittelyyn tuo käännettävän nivelakselipidikkeen lisäksi myös valopistokkeen ja hydrauliikkaletkujen integroitu pysäköintiasento.

Kuljetusasento.

Koneen painopiste siirtyy yhä enemmän keskelle ja sen myötä on traktorin takapyörien kuormitus mahdollisimman tasainen. Asennetun kaksoisvaihteiston ansiosta kuljetusleveys on kapea ja näkyvyys taakse on esteetön.

Mekaaninen laukaisulaite.

Jos niittomurskain ajetaan kiinteään esineeseen laukeaa laukaisulaite ja lautaspalkki kääntyy taakse. Niiton jatkamiseen riittää lyhyt peruutus niittolaitteen palauttamiseksi käyttöasentoon. Lisävarren ansiosta myös lautaspalkin ulkoreuna on suojattu vaurioilta.

Rinnemaastot.

Rinnepelloilla ajo on huomioitu koneen rakenteessa matalan painopisteen myötä ja tietyt osat ovat erikoisvahvistettuja. DISCO 10-sarja soveltuu erinomaisesti tienreunojen ja ojanpenkkojen sekä jopa 45° yläkaltevuuksien niittoon.

Helppo käsiksi pääsy.

Molemmat suojapressun puolikkaat on helposti ylös käännettävissä. Tämä tarjoaa optimoidun käsiksi pääsyn huolto- ja puhdistuskohteisiin. Jos suojapressu vaurioituu lautaspalkin päädyssä, voidaan pressu tässä osassa vaihtaa erillisenä osana.

Tilaa säästävä.

Tilan säästämiseksi koneen varastoinnin aikana on siihen saatavissa erillinen alusta. Niittolaite voidaan suoraan asettaa sen varaan ilman lisätukia.

Paras murskaustulos.

DISCO 100-sarjan murskainmallit ovat parhaiten varusteltuja ja niissä käytetään tietenkin MAX CUT lautaspalkkia. Hieman alempana olevan vasemman vetovarren tapin ansiosta kone voidaan kytkeä nopeasti ja 95° taiton myötä kone on turvallinen kuljettaa maantiellä. Murskaimella varustetuissa koneissa päistenoston rajoitus on vakiona integroitu. Myös näissä malleissa on kierrosnopeuden alennus mahdollinen kevyemmissä olosuhteissa.

Murskaimen käyttö lyhentää materiaalin kuivumisaikaa huomattavasti. Rehulajin mukaan tarjoamme sinulle oikean murskaimen - varustettuna joko sormilla tai teloilla.