UUSI: DISCO 9700 RC AUTO SWATHER.

Valmius suurille korjuumäärille.

DISCO 9700 RC AUTO SWATHER’in kehityksen keskipisteenä oli klassinen sinimailasen niiton lisäksi etenkin kokoviljakasvuston, ja sen myötä, suurimpien satomäärien niitto. Jopa 9,50 m:n työleveyden ja yhteensä 700 mm:n teleskooppikannattimien siirtovaran ansiosta työteho on taattu.

disco-1010-stage-banner

UUSI: DISCO 9700 RC AUTO SWATHER.

Valmius suurille korjuumäärille.

DISCO 9700 RC AUTO SWATHER’in kehityksen keskipisteenä oli klassinen sinimailasen niiton lisäksi etenkin kokoviljakasvuston, ja sen myötä, suurimpien satomäärien niitto. Jopa 9,50 m:n työleveyden ja yhteensä 700 mm:n teleskooppikannattimien siirtovaran ansiosta työteho on taattu.

Erinomainen niittoteho - tehokkuutta parhaimmillaan.

Riippumatta siitä, minkä DISCO suurtehoniittolaitteen valitset - on valinta aina oikea. Yksi on kuitenkin yhteistä kaikille: paras mahdollinen niittotulos MAX CUT lautaspalkin ansiosta. Sinä tiedät parhaiten, mitä vaatimuksia lautaspalkille tulee asettaa. Tarjoamme sinulle sopivan koneen: murskaimella tai ilman, karhon yhdistimellä tai taakse ajolla. Erilaiset hallintavaihtoehdot varmistavat DISCO niittolaitteen varman hallinnan - juuri sinulle sopivalla tavalla.

Ketkä ovat ihmiset DISCO'n taustalla?

Esittelemme mielellämme työntekijöitämme, jotka koko sydämestään ja intohimoisesti kehittävät niittolaitteita edelleen. He ovat niitä, jotka ovat tehneet DISCO'sta sen mikä se nyt on.

DISCO 1010 - niiton miellyttävyys alkaa jo matkalla pellolle.

Cornelia Paul, DISCO projektijohtaja, tietää mistä se johtuu: "Olemme hyvin tietoisesti kehittäneet tätä ainutlaatuista taittomekanismia. Vektoritaitto mahdollistaa myös suurimpien työleveyksien varman kuljetuksen painopisteestä."

Etusi? Yhdistelmä on erittäin ketterä, eikä niittolaite lainkaan käänny ulos taakse. Liikkuminen kapeissa ja jyrkissä peltoliittymissä on siten helppoa.

DISCO - kehitämme vain sitä, mikä vaatii kehitystä. Käytännön käytäntö käytännöllisille.

Matthias Berger kuvaa DISCO niittolaitteiden kehitystä 17 vuoden aikana seuraavasti: "Mekaanikkona ja urakoitsijana olen päivittäin tekemisissä koneiden kanssa. Sen takia tiedän, miten tärkeä intuitiivinen käyttö on - myös pitkinä korjuupäivinä."

Etusi? Älykkään yksittäisnoston ansiosta niität epäsäännöllisimmätkin lohkot ilman suurempia toimenpiteitä.

DISCO - luotettavuutta alusta alkaen. Koneet pitkäaikaiseen käyttöön.

Christian Schmidt vastaa asennuspäällikkönä DISCO'n kokoonpanon laadusta alusta alkaen: "Luomme perustan koneen pitkäaikaiselle käytölle. Keskirunko, kannattimet ja lautaspalkit ovat parasta laatua ja tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön. Hän ei päästä ainuttakaan konetta asennuslinjalta, jota ei ole 100 prosenttisesti testattu."

Etusi? Näin sinulla on mahdollisuus hankkia luotettavin ja pitkäikäisin niittolaite markkinoilla.


Tehokkuutta parhaimmillaan.

DISCO 1010.

Ihanteellinen kuljettaa - kompakti ja lähellä traktoria ilman suurta, poikittaisliikennettä haittaavaa etuylitystä. Ajaminen jyrkissäkin peltoliittymissä on helppoa. Niittoyksiköiden vinoon asettaminen helpottaa käsiksi pääsyä konetta irrotettaessa ja kytkettäessä. Vektoritaitto voidaan toteuttaa hydraulisen törmäyssuojan sylinterissä olevalla lisäventtiilillä. Sen lisäksi niittoyksiköt kääntyvät hieman sisään, joten näkyvyys peruutuspeilien kautta säilyy.

Yhä paremmat niittolaitteet.

Viisi uutta DISCO 9700 mallia.

Lisää työleveyttä älyrakenteilla.

Jopa 9,50 m:n työleveyden ja yhteensä 700 mm:n teleskooppikannattimien siirtovaran ansiosta työteho
on taattu. Siirtovara varmistaa riittävän limityksen kaarteita ajettaessa ja suuren pinta-alatehon suoraan ajettaessa. Kun kaltevuusanturi kuuluu koneen varusteisiin ja ajettaessa rinteissä
säädetään siirtovaran ja kevennyspaineen lisäksi AUTO SWATHER malleissa siirtokuljettiminen nopeutta automaattisesti. Keskellä, erityisen suurella siirtovaralla olevan kannattimen ansiosta hyvä pellon pinnan seuranta säilyy jatkuvasti - myös teleskooppia pidennettäessä ja lyhennettäessä.

Mikä DISCO 9700 malleista sopii sinulle?

 • DISCO 9700 RC AUTO SWATHER telamurskaimella ja karhojen yhdistäjällä
 • DISCO 9700 C AUTO SWATHER sormimurskaimella ja karhojen yhdistäjällä
 • DISCO 9700 RC BUSINESS telamurskaimella
 • DISCO 9700 C BUSINESS sormimurskaimella
 • DISCO 9700 COMFORT ilman murskainta

Valmius suurille korjuumäärille.

DISCO 9700 RC AUTO SWATHER

Arvostetun suosikkimallin isoveli.

DISCO 9700 C AUTO SWATHER

Niitto ja murskaus sormimurskaimella.

DISCO 9700 C BUSINESS

Niitto ja murskaus telamurskaimella.

DISCO 9700 RC BUSINESS

Tehokas ja miellyttävä niitto.

DISCO 9700 COMFORT


Yksinkertaisesti, tehokasta niittoa.

DISCO 9300 ja 8500.

Se kuuluu DISCO 9300 TREND mallin perusosaamiseen, 9,10 tai vast. 8,90 metrin työleveydellä. Sen myötä se muuttuu suurtehoniittolaitteeksi? DISCO 8500 TREND malli soveltuu siihen erinomaisesti. Sen kevytvetoisuus ja niittoteho vakuuttavat 8,30 ja vast. 8,10 metrin työleveydellä. Tämän niittolaitteen ytimen muodostaa tietenkin hyväksi todetut MAX CUT lautaspalkit. Varustukset, kuten Komfort terälokero, vasemmalle pyörivien terien ja lautasten punainen värimerkintä sekä eri voiteluvälein voideltavien kohtien värikoodaus tekevät huollon helpoksi.

Käyttö.

 • TREND hallinta.

  Nämä DISCO-mallit sopivat sinulle, joka haluaa ainoastaan niittää - ilman elektroniikkaa, mutta ammattimaisella tekniikalla: Avaus, niitto, nosto - kaikki yhdellä 1-toimisella hallintaventtiilillä. Ajon aikaiseen ACTIVE FLOAT paineen säätöön tarvitset myös 1-toimisen hallintaventtiilin. DISCO 1010 -mallin eteen ja taakse kääntöön tarvitaan 2-toiminen hallintaventtiili. Lisävaruste: Välitön yksittäisnosto. 1-toimisella lisähallintaventtiilillä voit nostaa jokaista niittolaitetta erillisellä hallintaventtiilillä. Molempien niittolaitteiden nostamiseksi samanaikaisesti voit käyttää päistehallintaa ja sen myötä traktorin älyä.

 • PLUS hallinta. - Lisätoiminnallisuuden vaihtoehtoja.

  Tämä lisävaruste tarjoaa hydraulisen kuljetuslukituksen, suojapressujen hydraulisen taittomahdollisuuden sekä yksittäisnoston automaattitoiminnon. Käyttömukavuuden parantamiseksi, viimeksi mainittu valitsee itsenäisesti toisen niittoyksikön, kun toinen yksikkö on nostettu. Toimintoa varten tarvitaan 1-toimisen hallintaventtiilin sijaan 2-toiminen - jolloin hallinta tapahtuu CEMIS 10 terminaalilla. PLUS hallintaa suositellaan traktoreihin, joissa on vähemmän hallintaventtiilejä tai ne ovat mekaanisia.

 • COMFORT hallinta.

  DISCO 1010 on lisäksi saatavissa COMFORT varustuksella ja se yhdistää yksinkertaiset perustoiminnot ISOBUS hallinnan kanssa. Avaus ja taitto tehdään hydrauliikan hallintaventtiilillä, jolloin nosto voidaan integroida päistehallintaan. Kuormituksen tunnistava hydrauliikka ohjaa automaattisesti suojapressujen taittoa, niittolaitteen taakse kääntöä sekä kuljetuslukitusta. Muita toimintoja voidaan helposti käyttää ISOBUS’in kautta tai toimintonäppäimillä, kuten esim. ACTIVE FLOAT paineiden nopea, sivulohkosta riippumaton sovitus. DISCO COMFORT varustuksen yhdistetty hallintaventtiili- ja ISOBUS-käyttö tarjoaa etuja etenkin asiakkaille, joiden olosuhteet vaihtelevat.

disco-1010-stage-banner

Takuulla hyvä näkyvyys.

DISCO DUO.

DISCO 9400 C DUO 9,10 metrin työleveydellä on markkinoiden levein taaksepäin ajettava niittomurskain. Koska kone kytketään aivan ohjaamon eteen, on kuljettajalla hyvä näkyvyys niittolaitteelle ja kasvustoon - se varmistaa ajomukavuuden. Tarvittaessa kone voidaan kääntää ja käyttää etu-takaniittolaitteen yhdistelmänä.


Energian korjuuta.

DISCO AUTOSWATHER.

Jos jonkin niittoyksikön kierrosnopeus laskee (ennalta säädettävän) raja-arvon alle, saa kuljettaja siitä tiedon näkyvän ja kuuluvan varoituksen muodossa. Näin voidaan koko työteho jatkuvasti hyödyntää. Kulma-anturin avulla voidaan haluttu päisteen ylösnostokorkeus tallentaa. Yhdessä kierrosnopeuden valvonnan kanssa kulma-anturi suojaa voimansiirtoa käyttövirheiltä.

Yksi niittolaiteyhdistelmä, neljä käyttötapaa.

 • 1 | Karhojen yhdistäminen:

  Karhojen yhdistämiseksi on molemmat siirtokuljettimet laskettava alas. DISCO 9200 C AUTOSWATHER tekee tasaisen ja säännöllisen karhon erityisesti biomassan korjuuta varten. Siirtomaton käytön suuri vääntömomentti mahdollistaa alhaisen pyörimisnopeuden.

 • 2 | 18 m yhteen karhoon:

  Yhden karhon asetuksen lisäksi on mahdollista asettaa materiaali 18 metrin työleveyttä 12 metrin karhovälille kun siirtokuljetin nostetaan ylös edestakaisen ajon aikana. Työleveydeltään 12,70 metrin LINER 4700 karhotin siirtää niittomurskaimen 18 metrin työleveyden yhteen karhoon. Käytännön kokemukset osoittavat, että JAGUAR-ajosilppurin työtehoa voidaan näin lisätä 40 %.

 • 3 | Leveä levitys:

  Säilytä monipuolisuus, kun säätila sen sallii: Siirtokuljettimet nostamalla voidaan DISCO 9200 C AUTOSWATHER'ia käyttää tavallisena suurtehoniittomurskaimena.

 • 4 | Pellon reunojen niitto:

  DISCO 9200 C AUTOSWATHER mahdollistaa yhä tehokkaamman käytön pellon reunoilla: Käytettäessä yhtä siirtokuljetinta reunimmaisessa niittolaitteessa voidaan materiaali siirtää pellon suuntaan. Mikään ei mene hukkaan.

Rinnesäätö lisävarusteena

Vetolaitteen kaltevuusanturin ansiosta pintapaine (ACTIVE FLOAT) ja siirtokuljettimen nopeus sovitetaan pellon kaltevuuden mukaan. Haluttu, rinnekallistuksen asteen mukainen paineen muutos on tarvittaessa helposti säädettävissä terminaalissa. Kuljettajan rasitus vähenee ja työtulos paranee. Muuttuvat kitkavoimat vaikuttavat lisäksi luisumista estävästi, jolloin ruohonjuuret säilyvät ilman vaurioita. Tuloksena on optimoidut karhon muodot ajettaessa rinnettä poikittain ja vähentynyt raitojen muodostumis- tai rehun likaantumisriski.


Puhdas jälki.

DISCO BUSINESS.

Jopa 10,70 m työleveydellään DISCO 1100 BUSINESS on markkinoiden suurin niittolaite murskausvarustuksella. Se vakuuttaa lyömättömällä työtehollaan, älykkäällä tekniikallaan ja helppokäyttöisyydellään. Se on oikea kone urakointikäyttöön.

DISCO 1100 BUSINESS voidaan varustaa joko tela- tai sormimurskaimella. DISCO 9200 C BUSINESS mallin enimmäistyöleveys on 9,10 m ja se on saatavissa sormimurskaimella tai ilman sitä.


Klassikko.

DISCO CONTOUR.

DISCO CONTOUR toimii kahdella eri leveydellä (9,10 m/8,90 m tai 8,30 m/8,10 m), kaikissa olosuhteissa puhtaasti ja luotettavasti.


Houkutteleva ammattilaistekniikka on aina oikea.

DISCO 1100 TREND.

Uusi niittolaite on erinomainen suurille tiloille, jotka panostavat omien traktorien ja tehokkaiden koneiden käyttöön. Elektronisen ohjausyksikön ansiosta voidaan tehdä erilaisten toimintojen, kuten esim. niittolaitteen yksittäisnoston, esivalinta. Helppo käyttö ohjaamosta ilman vetoköysiä. Kaikkia muita toimintoja kuljettaja hallitsee ohjausyksiköllä ja traktorin päisteajohallinnalla.

Suurtehoniittolaitteet2, 3Työleveys1

Taakse ajo

DISCO 9400 C DUO

9,10 / 8,90 m

Karhojen yhdistäminen

DISCO 9700 C / RC AUTO SWATHER

8,80 m - 9,50 m

DISCO 9200 C AUTOSWATHER

9,10 / 8,90 m

Murskaimella

DISCO 1100 C / RC

9,40 - 10,70 m4

DISCO 9700 C / RC BUSINESS

8,80 m - 9,50 m

DISCO 9200 C BUSINESS

9,10 m / 8,90 m

DISCO 9200 C / RC | 8500 C / RC CONTOUR

9,10 m / 8,90 m | 8,30 m / 8,10 m

Ilman murskainta

DISCO 1100 TREND

9,40 m - 10,70 m4

DISCO 1010 TREND / COMFORT

9,90 m / 9,70 m

DISCO 9700 COMFORT

8,80 m - 9,50 m

DISCO 9300 | 8500 TREND

9,10 m / 8,90 m | 8,30 m / 8,10 m

1 Työleveys, sis. etuniittolaite

2 "C" = sormimurskain, "RC" = telamurskain

3 Mallit saatavissa markkina-aluekohtaisesti

4 Työleveys etuniittolaitteesta riippuen