Maksimi MOVE.

Paras rehun laatu optimoidun pellon pinnan seurannan ansiosta.

Pystysuoran, 1000 mm:n liikevaransa ansiosta DISCO MOVE voi suurtenkin traktorien nostolaitteella ja suurilla ajonopeuksilla seurata epätasaistenkin peltojen pintaa nopeasti ja optimoidusti mahdollistaen näin puhtaan niiton - DISCO MOVE on sinulle monipuolinen kumppani.

Maksimi MOVE.

Paras rehun laatu optimoidun pellon pinnan seurannan ansiosta.

Pystysuoran, 1000 mm:n liikevaransa ansiosta DISCO MOVE voi suurtenkin traktorien nostolaitteella ja suurilla ajonopeuksilla seurata epätasaistenkin peltojen pintaa nopeasti ja optimoidusti mahdollistaen näin puhtaan niiton - DISCO MOVE on sinulle monipuolinen kumppani.

DISCO MOVE etuniittolaitteet.

Monitoimivetolaite.

Ainutlaatuinen vetolaite takaa koneen nopean ja yksinkertaisen kytkennän. Kone kytketään joko suoraan traktorin nostolaitteeseen tai pikakytkentäkolmion avulla.

Kytkemiseen tai irrottamiseen ei tarvita muita seisontatukia. Vetolaitteen kompakti rakenne tarjoaa vapaan näkyvyyden eteenpäin.

Paras pellon pinnan seuranta harkitun kinematiikan ansiosta.

DISCO MOVE liikkuu sekä vaaka- että pystysuunnassa traktorin nostolaitteesta riippumatta ja hoitaa lautaspalkin noston itsenäisesti. Matalla oleva lautaspalkin nivelkohta pienemmille ja MOVE kinematiikka suuremmille epätasaisuuksille varmistaa ihanteellisen pellon pinnan seurannan - ainutlaatuisen, 1000 mm:n pystysuuntaisen liikevaransa ansiosta. Ajon aikana säädettävä hydropneumaattinen ACTIVE FLOAT kevennys on vakiona integroitu vetolaitteeseen.

Etu- ja takaniittolaitteen samanaikainen hallinta.

DISCO MOVE on erinomainen DISCO suurtehoniittolaitteen kumppani. Varustuksesta riippuen voidaan etuniittolaitetta hallita suoraan suurtehoniittomurskaimen hydrauliikalla. Työn laatua parantavien ominaisuuksien lisäksi automaattiset toiminnot keventävät kuljettajan työtä.

Mukava ja helppo käyttö.

Niittolaitteessa oleva säätöapu näyttää yhdellä silmäyksellä oikean vetovarsikorkeuden. KENNFIXX® liittimet helpottavat hydrauliikkaletkujen kytkentää ja irrottamista selkeiden väri- ja symbolimerkintöjen ansiosta. Asiakas voi traktorin varustuksen mukaan valita hydrauliikkaletkujen ja painemittarin asennuspuolen.

Helppo valvonta.

Lisävarusteena saatava kaksoispeili lisää turvallisuutta risteysajossa.

EtuniittolaitteetTyöleveys (m)LautaspalkitLautasiaTerien pikavaihto
DISCO 3600 FRC/FC/F PROFIL/MOVE3,40MAX CUT8
DISCO 3200 FRC/FC/F PROFIL/MOVE3,00MAX CUT7
DISCO 3150 F3,00MAX CUT7

●  Vakio      ○  Lisävar.      –  Ei saatavissa

C = sormimurskain      RC = telamurskain      Ilman merkintää = ilman murskainta      AUTOSWATHER = karhojen yhdistämiskuljetin

Varustus voi vaihdella markkina-alueittain.

DISCO etuniittomurskaimet. Aivan edessä.

PROFIL - pellon pinnan seuranta.

PROFIL-kinematiikan ansiosta lautaspalkki ohjautuu pellon pinnan mukaan. Näin niittomurskain voi traktorin asennosta riippumatta seurata pellon pintaa kolmiulotteisesti.

ACTIVE FLOAT – ammattimaista kevennystä.

ACTIVE FLOAT -lisävarusteella voit milloin tahansa sovittaa niittomurskaimen kevennyksen traktorin ohjaamosta olosuhteiden mukaan.

Tulos:

Puhdas rehu ja ruohonjuurien suojaus, vähentynyt polttoaineen kulutus ja hyvin vähäinen lautaspalkin kuluminen puhuvat puolestaan.

Erikoisleveät.

DISCO 3600 F / FC / FRC PROFIL sopivat erityisesti traktoreihin, joissa on leveä rengasvarustus edessä. 3,40 m työleveydellä saavutetaan suurin mahdollinen limitys.

DISCO 3200 F / FC / FRC PROFIL.

DISCO 3200 PROFIL on 3,00 m työleveydellään sopiva yhdistelmän osa takanostolaitekiinnitteisen tai hinattavan koneen kanssa.

DISCO 3150 F.

Hinta-tehosuhteeltaan lyömätön: DISCO 3150 FC on tehokas ja taloudellinen. Kompakti muotoilu ja käyttö lähellä traktoria mahdollistavat erinomaisen pellon pinnan seurannan. ACTIVE FLOAT kevennysjärjestelmä on saatavissa lisävarusteena.