UUTTA: DISCO 1010.

Leveä käytössä - kapea kuljettaa.

DISCO 1010 TREND ja COMFORT mallit tarjoavat suuren, 9,70 tai vast. 9,90 m työleveyden - halutun limityksen mukaan. Näin saat CLAAS'issa 9, eli 2 niittolautasta enemmän - todellisen, 3,80 metrin, työleveyden niittolaitetta kohti!

disco-1010-stage-banner

UUTTA: DISCO 1010.

Leveä käytössä - kapea kuljettaa.

DISCO 1010 TREND ja COMFORT mallit tarjoavat suuren, 9,70 tai vast. 9,90 m työleveyden - halutun limityksen mukaan. Näin saat CLAAS'issa 9, eli 2 niittolautasta enemmän - todellisen, 3,80 metrin, työleveyden niittolaitetta kohti!

Erinomainen niittoteho - tehokkuutta parhaimmillaan.

Riippumatta siitä, minkä DISCO suurtehoniittolaitteen valitset - on valinta aina oikea. Yksi on kuitenkin yhteistä kaikille: paras mahdollinen niittotulos MAX CUT lautaspalkin ansiosta. Sinä tiedät parhaiten, mitä vaatimuksia lautaspalkille tulee asettaa. Tarjoamme sinulle sopivan koneen: murskaimella tai ilman, karhon yhdistimellä tai taakse ajolla. Erilaiset hallintavaihtoehdot varmistavat DISCO niittolaitteen varman hallinnan - juuri sinulle sopivalla tavalla.

Ketkä ovat ihmiset DISCO'n taustalla?

Esittelemme mielellämme työntekijöitämme, jotka koko sydämestään ja intohimoisesti kehittävät niittolaitteita edelleen. He ovat niitä, jotka ovat tehneet DISCO'sta sen mikä se nyt on.

DISCO 1010 - niiton miellyttävyys alkaa jo matkalla pellolle.

Cornelia Paul, DISCO projektijohtaja, tietää mistä se johtuu: "Olemme hyvin tietoisesti kehittäneet tätä ainutlaatuista taittomekanismia. Vektoritaitto mahdollistaa myös suurimpien työleveyksien varman kuljetuksen painopisteestä."

Etusi? Yhdistelmä on erittäin ketterä, eikä niittolaite lainkaan käänny ulos taakse. Liikkuminen kapeissa ja jyrkissä peltoliittymissä on siten helppoa.

DISCO - kehitämme vain sitä, mikä vaatii kehitystä. Käytännön käytäntö käytännöllisille.

Matthias Berger kuvaa DISCO niittolaitteiden kehitystä 17 vuoden aikana seuraavasti: "Mekaanikkona ja urakoitsijana olen päivittäin tekemisissä koneiden kanssa. Sen takia tiedän miten tärkeä intuitiivinen käyttö on - myös pitkinä korjuupäivinä."

Etusi? Älykkään yksittäisnoston ansiosta niität epäsäännöllisimmätkin lohkot ilman suurempia toimenpiteitä.

DISCO - luotettavuutta alusta alkaen. Koneet pitkäaikaiseen käyttöön.

Christian Schmidt vastaa asennuspäällikkönä DISCO'n kokoonpanon laadusta alusta alkaen: "Luomme perustan koneen pitkäaikaiselle käytölle. Keskirunko, kannattimet ja lautaspalkit ovat parasta laatua ja tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön. Hän ei päästä ainuttakaan konetta asennuslinjalta, jota ei ole 100 prosenttisesti testattu."

Etusi? Näin sinulla on mahdollisuus hankkia luotettavin ja pitkäikäisin niittolaite markkinoilla.


Tehokkuutta parhaimmillaan.

DISCO 1010.

Ihanteellinen kuljettaa - kompakti ja lähellä traktoria ilman suurta, poikittaisliikennettä haittaavaa etuylitystä. Ajaminen jyrkissäkin peltoliittymissä on helppoa. Niittoyksiköiden vinoon asettaminen helpottaa käsiksi pääsyä konetta irrotettaessa ja kytkettäessä. Vektoritaitto voidaan toteuttaa hydraulisen törmäyssuojan sylinterissä olevalla lisäventtiilillä. Sen lisäksi niittoyksiköt kääntyvät hieman sisään, joten näkyvyys peruutuspeilien kautta säilyy.


Yksinkertaisesti, tehokasta niittoa.

DISCO 9300 ja 8500.

Se kuuluu DISCO 9300 TREND mallin perusosaamiseen, 9,10 tai vast. 8,90 metrin työleveydellä. Sen myötä se muuttuu suurtehoniittolaitteeksi? DISCO 8500 TREND malli soveltuu siihen erinomaisesti. Sen kevytvetoisuus ja niittoteho vakuuttavat 8,30 ja vast. 8,10 metrin työleveydellä. Tämän niittolaitteen ytimen muodostaa tietenkin hyväksi todetut MAX CUT lautaspalkit. Varustukset, kuten Komfort terälokero, vasemmalle pyörivien terien ja lautasten punainen värimerkintä sekä eri voiteluvälein voideltavien kohtien värikoodaus tekevät huollon helpoksi.


Takuulla hyvä näkyvyys.

DISCO DUO.

DISCO 9400 C DUO 9,10 metrin työleveydellä on markkinoiden levein taaksepäin ajettava niittomurskain. Koska kone kytketään aivan ohjaamon eteen, on kuljettajalla hyvä näkyvyys niittolaitteelle ja kasvustoon - se varmistaa ajomukavuuden. Tarvittaessa kone voidaan kääntää ja käyttää etu-takaniittolaitteen yhdistelmänä.


Energian korjuuta.

DISCO AUTOSWATHER.

Jos jonkin niittoyksikön kierrosnopeus laskee (ennalta säädettävän) raja-arvon alle, saa kuljettaja siitä tiedon näkyvän ja kuuluvan varoituksen muodossa. Näin voidaan koko työteho jatkuvasti hyödyntää. Kulma-anturin avulla voidaan haluttu päisteen ylösnostokorkeus tallentaa. Yhdessä kierrosnopeuden valvonnan kanssa kulma-anturi suojaa voimansiirtoa käyttövirheiltä.


Puhdas jälki.

DISCO BUSINESS.

Jopa 10,70 m työleveydellään DISCO 1100 BUSINESS on markkinoiden suurin niittolaite murskausvarustuksella. Se vakuuttaa lyömättömällä työtehollaan, älykkäällä tekniikallaan ja helppokäyttöisyydellään. Se on oikea kone urakointikäyttöön.

DISCO 1100 BUSINESS voidaan varustaa joko tela- tai sormimurskaimella. DISCO 9200 C BUSINESS mallin enimmäistyöleveys on 9,10 m ja se on saatavissa sormimurskaimella tai ilman sitä.


Klassikko.

DISCO CONTOUR.

DISCO CONTOUR toimii kahdella eri leveydellä (9,10 m/8,90 m tai 8,30 m/8,10 m), kaikissa olosuhteissa puhtaasti ja luotettavasti.


Houkutteleva ammattilaistekniikka on aina oikea.

DISCO 1100 TREND.

Uusi niittolaite on erinomainen suurille tiloille, jotka panostavat omien traktorien ja tehokkaiden koneiden käyttöön. Elektronisen ohjausyksikön ansiosta voidaan tehdä erilaisten toimintojen, kuten esim. niittolaitteen yksittäisnoston, esivalinta. Helppo käyttö ohjaamosta ilman vetoköysiä. Kaikkia muita toimintoja kuljettaja hallitsee ohjausyksiköllä ja traktorin päisteajohallinnalla.

Suurtehoniittolaitteet2, 3Työleveys1

Taakse ajo

DISCO 9400 C DUO

9,10 / 8,90 m

Karhojen yhdistäminen

DISCO 9200 C AUTOSWATHER

9,10 / 8,90 m

Murskaimella

DISCO 1100 C / RC | 9200 C BUSINESS

9,40-10,70 m4 | 9,10 m / 8,90 m

DISCO 9200 C / RC | 8500 C / RC CONTOUR

9,10 m / 8,90 m | 8,30 m / 8,10 m

Ilman murskainta

DISCO 1100 TREND

9,40 m-10,70 m4

DISCO 1010 TREND / COMFORT

9,90 m / 9,70 m

DISCO 9300 | 8500 TREND

9,10 m / 8,90 m | 8,30 m / 8,10 m

1 Työleveys, sis. etuniittolaite

2 "C" = sormimurskain, "RC" = telamurskain

3 Mallit saatavissa markkina-aluekohtaisesti

4 Työleveys etuniittolaitteesta riippuen