Elektroninen varaosaluettelo - Parts Doc Online

Huoltotarjouksemme, joka johtaa sinut oikean osan kohdalle: elektroninen varaosaluettelo sisältää kaikki CLAAS varaosat ko. koneeseen.

 I agree to Conditions of use

Parts Doc - Rekisteröityjen käyttäjien pääsy

CLAAS ORIGINAL osat

Osa tarjoaa muutakin kuin oikeat mitat. Käytetyt materiaalit ja niiden käsittely ovat tärkeitä perusteita koneiden luotettavalle ja pitkäaikaiselle käytölle. Osat valmistetaan korkealuokkaisista materiaaleista tarkasti CLAAS'in vaatimusten ja tunnetun CLAAS tieto-taidon mukaisesti. Jokainen yksittäinen osa on valmistettu niin, että se toimii osana koneen kokonaisuutta.

CLAAS ORIGINAL voiteluaineet

Suojaavat ja tehokkaat: CLAAS ORIGINAL voiteluaineet on tarkasti määritelty koneen osien yhä lisääntyvien vaatimusten mukaan. Ne kattavat koko CLAAS koneiden tuotevalikoiman ja ne soveltuvat lisäksi useampaan muuhun koneeseen. CLAAS'in teknisen kehitysosaston testaamat ja hyväksymät uudet voiteluaineet täyttävät luonnollisesti kaikki tekniset vaatimukset.

CLAAS ORIGINAL paalien sidonta- ja käärintämateriaalit

Kaikki paalien sidontaan ja käärintään käytettävät materiaalit täyttävät CLAAS'in korkeat laatuvaatimukset. Käytännön kokeissa ne ovat osoittautuneet erittäin taloudellisiksi. Ne käyvät läpi laajan testauksen, varmistavat sujuvat koneen toiminnot ja ovat poikkeuksetta CLAAS tuoteasiantuntijoiden hyväksymiä. Vakuutu taloudellisesta ja kestävästä sidontaverkoista tai korkealaatuisista sidontalangoista, joiden kustannustehokkuutta ja toimintavarmuutta optimoidaan jatkuvasti.

PREMIUM LINE - äärimmäistä kulutuksen kestävyyttä

PREMIUM LINE osat ovat oikea valinta äärimmäisiin korjuuolosuhteisiin ja ne täyttävät koneen erikoisvaatimukset. Ne erottuvat erittäin hyvän kulutuskestävyytensä ja korroosiosuojauksensa ansiosta. PREMIUM LINE osien tarjonta on suurin CLAAS JAGUAR ajosilppurin materiaalin siirtoon.

CLAAS ORIGINAL etupainot

CLAAS tarjoaa myös laajan tuoteohjelman mitä lisäpainotukseen tulee. CLAAS tarjoaa sopivat etupainot jokaiseen käyttöön ja jokaiselle konetyypille. Traktoreita käytetään ympärivuotisesti ja monipuolisesti. Rippumatta siitä, käytetäänkö traktoria pellolla tai tiellä, lisäpainotus ratkaisee, miten tehokasta, taloudellista ja maaperää suojaavaa käyttö on.

CLAAS FARM PARTS

CLAAS FARM PARTS -nimikkeellä tarjoamme sinulle CLAAS-jälleenmyyjiemme kautta laajan, merkistä riippumattoman, varaosa- ja tarvikeohjelman, joka kattaa kaikki maataloustekniikan tarpeet. Valikoimaan kuuluu myös traktorinosia, kuten myös maanmuokkaus-, korjuu- ja karjatalouden koneiden osia, mutta myös hydrauliikan, elektroniikan, moottorin ja vaihteiston osia. Ohjelma käsittää puutarhan- ja metsänhoidon, perävaunu- ja ajoneuvo- sekä korjaamotarvikkeet.

Huolto

Aukoton dokumentointi - selkeät päämärät

Tekninen dokumentointi varmistaa, että koko tuotevalikoiman dokumentointi on saatavissa täydellisenä ja päivitettynä ko. maan kielellä.

CLAAS etävianetsintä

Korjuukoneissa oleva CLAAS TELEMATICS tuo sinulle paitsi taloudellisia etuja työssäsi, langattoman verkkoyhteyden avulla, myös CLAAS-huoltoverkoston nopean avun. Mobiilipuhelin- ja Internet-tekniikan avulla kulloisenkin ajoneuvon tiedot siirretään suoraan vianetsintäjärjestelmään tai asentajan tietokoneelle. Asentaja voi tehdä oikean vian määrityksen missä tahansa ja saapuu sitten korjaamaan konetta, tarvittavat varaosat mukanaan. Säästetty korjausaika lisää koneesi käyttöaikaa.

Nopeasti saatavissa - missä tahansa

"Kattava huoltoverkosto ja oma asentaja varmistavat hyvän tavoitettavuuden. Kun tarvitset meitä, olemme käytettävissä. Kaikkialla. Nopeasti. Luotettavasti.

Tarvittaessa CLAAS-jälleenmyyjän huoltoverkosto tarjoaa tietoja verkossa, joiden avulla vian korjausta voidaan nopeuttaa."

High Tech varustus – räätälöity tuki

"Uudenaikaiset korjaamoyritykset vakuuttavat uusimmalla vianetsintätekniikalla, joka mahdollistaa erittäin tarkan vian etsinnän sekä nopeat laskutoimenpiteet.

Korjauksia varten CLAAS-huoltoyrittäjällä on käytössään erikoistyökalut, joiden avulla korjaukset voidaan tehdä nopeasti ja kustannustehokkaasti."