SHREDLAGE®

Enemmän maitoa, terveemmät eläimet.

SHREDLAGE® merkin alla tunnettu teknologia, säilörehumaissin tekemiseen, murskaa materiaalin voimakkaasti ja moninkertaistaa silpun pinta-alan. Se lisää maissisäilörehun rakennevaikutusta lehmän pötsissä.

SHREDLAGE®

Enemmän maitoa, terveemmät eläimet.

SHREDLAGE® merkin alla tunnettu teknologia, säilörehumaissin tekemiseen, murskaa materiaalin voimakkaasti ja moninkertaistaa silpun pinta-alan. Se lisää maissisäilörehun rakennevaikutusta lehmän pötsissä.

CLAAS jyvämurskainkonsepti.

Kaikille vaatimuksille on optimaalinen ratkaisu.

MCC SHREDLAGE® -sovelluksella CLAAS laajentaa erikoissovelluksiin käytettävää jyvämurskausjärjestelmää ja tarjoaa mielenkiintoisen laajennuksen urakoitsijoille ja omatoimisille ammattimaisille maitotiloille. CLAAS MULTI CROP CRACKER -konsepti (MCC) yhtenäisellä murskainkotelolla ja nopeasti vaihdettavilla murskainteloilla, sisältää vielä pitkään jo tunnetun MCC CLASSIC -järjestelmän. Se on suunniteltu 3,5 - 12 millimetrin pituisen silpun murskaukseen, jota käytetään etenkin biokaasulaitoksissa, mutta joka soveltuu myös lypsylehmien ruokintaan. Toinen laajennus on CLAAS:n hiljattain kehittämä MCC MAX jyvämurskainjärjestelmä, joka vastaa pitkäksi silputun säilörehun käytön kasvavaa kysyntää. Se mahdollistaa eripituisen silpun tehokkaan murskauksen erittäin suurella silpun pituusalueella 7 - 22 millimetriä, ja on siksi erittäin joustava murskainvaihtoehto erilaisilla tiloilla toimiville urakoitsijoille.

Miten näiden profiilien käytön painopisteet erotetaan toisistaan, esitetään kaaviossa silpun pituusasteikon perusteella. Lyhyt, alk. 3,5 mm:n silpun pituus on MCC CLASSICin pääkäyttöalue. Tämän 125 / 125 hampailla (250 tai 196 mm läpimitta) ja 30% nopeuserolla varustetun murskaimen käytön painopiste on etupäässä maissirehun murskaus biokaasulaitoksia varten. Samaan aikaan MCC CLASSIC edustaa yhtä tunnetuimmista ja vankimmista tekniikoista jopa 12 mm:n silpun pituuksille, jotka ovat yleisiä monissa paikoissa ja joita käytetään maissisäilörehun tekoon lypsykarjan ja lihakarjan ruokinnassa. Kun käytetään vaihtotelaa, jossa on vain 100 hammasta ja joka esim. voidaan tilata varaosana, voidaan käyttöä sen avulla laajentaa yli 12 mm:n silpun pituuksille.

Uudelleen kehitetty MCC MAX täyttää täydellisesti jatkuvasti muuttuvat vaatimukset lyhyestä silpun pituudesta aina 22 mm:n pituuksiin ilman, että telojen vaihtotarvetta. Äskettäin kehitetyt kitka-segmentit yhdistetyllä kitka- ja leikkauspinnoilla sekä 30%:n nopeuserotuksella johtavat voimakkaampaan kitkaan sekä lisäkatkaisu- ja leikkausvaikutuksiin, jotka aikaisemmin eivät olleet mahdollisia. MCC MAX:n ratkaisevia etuja eivät siis ole pelkästään käytön joustavuus, erittäin suuren silpun pituusvaihtelun ansiosta, vaan myös voimakkaammat murskaus- ja rakennevaikutukset.

MCC SHREDLAGE® täyttää samannimisen ruokintastrategian vaatimukset. Hammasprofiililla varustetut telaelementit ja pyörivä kierre, 110 / 145 hammasta sekä 50 %:n kierrosnopeuserotus 50 % vaikuttaa murskaustulokseen ja johtaa parempaan maidon- ja lihantuotantoon. Käyttöalue käsittää KA-pitoisuudesta riippuvan 26 - 30 mm:n silpun pituuden. KA-pitoisuuden ollessa alempi, voidaan silpun pituus lyhentää jopa 21 mm:iin. SHREDLAGE® on pitkäksi silputtu maissisäilörehu, joka lisäksi on erityisesti murskattu. Tämä erityinen käsittely saavutetaan ainoastaan alkuperäisellä SHREDLAGE® jyvämurskainteloilla.

SHREDLAGE® telat CLAAS valmistaa itse tästä lähtien CLAAS Industrietechnik Paderborn'issa, kuten myös tutut hammasprofiilitelat. MCC SHREDLAGE® on, kuten myös MCC MAX alk. 2016 satavana lisävarusteena tehtaalta tai jälkiasennuksena JAGUAR-malleihin 870, 880* ja 950 - 980.

* vain Pohjois-Amerikassa