CEMOS traktoreissa.

Tekee kuljettajasta yhä paremman.

CEMOS on kuljettajaa avustava, markkinoilla oleva ainutlaatuinen, itseoppiva järjestelmä.

CEMOS traktoreissa.

Tekee kuljettajasta yhä paremman.

CEMOS on kuljettajaa avustava, markkinoilla oleva ainutlaatuinen, itseoppiva järjestelmä.

CEMOS traktoreissa.

CEMOS oppii ja opettaa.

Työn nopeuttamiseksi ja tehostamiseksi CEMOS opastaa kuljettajaa ja tarjoaa hänelle apua traktorin ja työkoneiden säätämisessä. Opastukseen kuuluu moottorin kuormitus, ajovoimansiirto, lisäpainotus ja rengaspaineet, auran säätöavustin sekä maanmuokkauskoneiden optimoinnin ehdotukset. Näin pito ja pellon pinnan suojaus on jatkuvasti optimoitu kun olet liikkeellä.

Vaihe 1.

Valmistelut pihalla.

Valitusta työkoneesta ja aiotusta peltotyöstä riippuen, CEMOS tekee jo pihalla kuljettajalle ehdotuksen tarvittavasta lisäpainotuksesta ja optimoidusta rengaspaineista. Dynaamisesti oppiva järjestelmä kerää muita mittaustietoja käytön aikana ja sovittaa ehdotuksensa seuraavaa käyttöä varten.

Vaihe 2.

Perussäädöt pellolla.

Integroitu CEMOS'in tietokanta selostaa työkoneiden perussäädöt vaihe vaiheelta kuvitettuine ohjeineen. Tällä hetkellä on avustavia velhoja kaikille auramerkeille. Lähitulevaisuudessa ohjeet kattavat myös muita työkoneita. Se auttaa säätämään uusia työkoneita käyttöä varten, joista kuljettajalla ei ole lainkaan tai vain vähäisiä kokemuksia.

Vaihe 3.

Optimointi käytön aikana.

Kuljettaja aloittaa optimoinnin vuoropuhelun pellolla. CEMOS tarkistaa kaikki perussäädöt ja ehdottaa päämääräksi "Teho" tai "Tehokkuus", jonka kuljettaja joko hyväksyy tai hylkää. Jokaisen säätömuutoksen ja mittausajomatkan jälkeen CEMOS ilmoittaa jos ja miten paljon työteho on parantunut ja polttoaineen kulutus on vähentynyt.