CORTO lieriöniittolaitteet

Hyvää ideointia yhdessä.

Riippumatta siitä, valitsetko etu- vai takakiinnitteisen tai hinattavan koneen - CORTO lieriöniittolaitteisiin voit aina luottaa.

CORTO lieriöniittolaitteet

Hyvää ideointia yhdessä.

Riippumatta siitä, valitsetko etu- vai takakiinnitteisen tai hinattavan koneen - CORTO lieriöniittolaitteisiin voit aina luottaa.

CORTO. Erittäin luotettavat lieriöniittokoneet.

CORTO-niittokoneet takaavat nopean, luotettavan ja varman niiton suurella teholla. Riippumatta siitä, valitsetko etu- vai takanostolaitekiinnitteisen tai hinattavan koneen - CORTO'on voit aina luottaa.

Luotettava voimansiirto.

Tukevan kiilahihnavoimansiirron ansiosta voima siirtyy suoraan ja varmasti. Kuormitushuiput vaimennetaan elastisesti ja liialliset rasitukset voidaan välttää.

ACTIVE FLOAT kevennys.

Kasvustot ovat harvoin aivan tasaisia. Erilaiset olosuhteet, kuten märät kohdat tai kuivat rinteet vaativat joustavan säädön. ACTIVE FLOAT tekee sen mahdolliseksi. Lautaspalkin pintapainetta voit säätää yhdellä 1-toimisella hydrauliikan hallintaventtiilillä - myös ajon aikana.

Tasainen materiaalivirta.

Niittolieriöt varmistavat suurella läpäisyaukoillaan hyvän materiaalin siirtotehon ja tasaisen materiaalivirran. Erilaisten, lisävarusteena saatavien, siirtoa parantavien varusteiden avulla materiaali siirto voidaan optimoida ja sovittaa kasvuston mukaan.

Vankkarakenteinen voimansiirto.

Voimansiirron vääntöjäykkä runko on ruuveilla liitetty erikoisvahvan laipan avulla lieriöön ja on helposti käsillä. Suoraviivainen voimansiirto toimii ilman hävikkiä kiilahihnoilla.

Riippumatta siitä, käytetäänkö sitä erillisenä koneena, yhdistelmänä noukinvaunun kanssa tai tehokkaana etu-/takaniittolaiteyhdistelmänä DISCO suurtehoniittolaitteen kanssa: CORTO mukautuvat etuniittolaitteet.

Takaniittolaitteet.

Niittolaitteen ripustus painopisteeseen mahdollistaa CORTO 3200 CONTOUR'in optimoidun pellon pinnan seurannan, myöskin epätasaisella pellolla ja rinteissä.

PROFIL kinematiikka.

PROFIL etuniittolaitteet seuraavat pellon pintaa erinomaisesti ainutlaatuisen kinematiikan ja matalalla olevan nivelkohdan ansiosta. Yhdessä ACTIVE FLOAT kevennysjärjestelmän avulla suojaat pellon pintaa mahdollisimman hyvin ja pidät rehun puhtaana.

Mukautuva.

Molemmat CORTO 310 F ja 285 F mallit seuraavat pellon pintaa kolmiulotteisesti ja niiden kaltevuutta voidaan säätää kammella. Yhdessä kompaktin rakenteen kanssa F-sarja on suunniteltu myös vuoristoseudulle ja pienemmille traktoreille.

CORTO 220 / 190.

CORTO 220 / 190 ja sen 2,10 m tai vast. 1,85 m:n työleveyden myötä CLAAS tarjoaa myös pienemmille tiloille vahvoja ja vankkarakenteisia lieriöniittolaitteista erinomaisella tekniikalla.

Pellon pintaa suojaava ja huoltoystävällinen.

Suurikokoisten lieriöiden valtava kosketuspinta suojaa pellon pintaa ja vähentää pintapainetta. Helppo huolto varmistetaan taitettavien suojapressujen avulla.

Tekniset tiedotTyöleveys (m)Kuljetusleveys (m)KytkentäVoimanoton pyörimisnopeus (r/min)
Etuniittolaitteet
CORTO 3200 F PROFIL3,053,003-piste1000
CORTO 310 F3,053,003-piste540/1000
CORTO 285 F2,822,763-piste540/1000
Takaniittolaitteet
CORTO 3200 CONTOUR3,052,05Kat. II1000
2202,101,95Kat. II540
1901,851,80Kat. II540

Varustus voi vaihdella markkina-alueittain. Tarkista varustus myyjältäsi.

Lisätietoja on saatavissa CLAAS-jälleenmyyjältäsi.