CLAAS ORIGINAL varaosat

Räätälöity valmistus ja toimitus.

CLAAS Service & Parts tarjoaa sinulle juuri sinun koneellesi räätälöityjä varaosia, jotka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja valmistettu tarkasti CLAAS-määritysten mukaan. Jotta kaikki toimisi oikein.

CLAAS ORIGINAL varaosat

Räätälöity valmistus ja toimitus.

CLAAS Service & Parts tarjoaa sinulle juuri sinun koneellesi räätälöityjä varaosia, jotka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja valmistettu tarkasti CLAAS-määritysten mukaan. Jotta kaikki toimisi oikein.

CLAAS ORIGINAL varaosat - aina sopivat.

Osa tarjoaa muutakin, kuin oikeat mitat. Käytetyt materiaalit ja niiden käsittely ovat tärkeitä perusteita koneiden luotettavalle ja pitkäaikaiselle käytölle. Osat valmistetaan korkealuokkaisista materiaaleista, tarkasti CLAAS'in vaatimusten ja tunnetun CLAAS tieto-taidon mukaisesti. Jokainen yksittäinen osa on valmistettu niin, että se toimii osana koneen kokonaisuutta.

Mittatilaustyönä

CLAAS ORIGINAL -osat ovat mittatilaustyönä valmistettuja korkealaatuisia vakio-osia CLAAS-koneisiin.

Luotettavasti

CLAAS ORIGINAL -osilla on pitempi käyttöikä ja suojaa konetta rikkoutumiselta.

Tehokkaasti

CLAAS ORIGINAL -osat vakuuttavat taloudellisuudellaan ja laadullaan, ja se kannattaa.


Kenttäkokeet osoittavat eron.

ORIGINAL vastaan tarvikeosa

Miksi voit aina luottaa CLAAS ORIGINAL -osiin CLAAS-koneessasi?  Ei vain siksi, että jokainen yksittäinen osa on sovitettu optimaalisesti koneesi kokonaisjärjestelmään, vaan myös siksi, että CLAAS ORIGINAL -osat säästävät rahaa pitkällä tähtäimellä. Olemme tarkistaneet tämän puolestasi, koska todellisuus voidaan todeta ainoastaan käytännössä. Näe ORIGINAL- ja tarvikeosien välinen ero.


Erinomainen yhteensopivuus.

CLAAS ORIGINAL kaksoissormet

ORIGINAL kaksoissormet ovat korkealuokkaista, useamman kerran karkaistua valurautaa. Ne varmistavat parhaimman käyttöturvallisuuden ja samalla täydellisen yhteensopivuuden CLAAS-niittojärjestelmän kanssa pitkän ajan kuluessa. Monipuoliset laatuominaisuudet kuvaavat ORIGINAL kaksoissormien ominaispiirteitä.


Laatua aina viimeiseen huokoseen saakka.

CLAAS ORIGINAL suodatin

CLAAS ORIGINAL suodatin suojaa moottoria likaantumiselta, takaa käyttövarmuuden ja on optimoitu CLAAS koneiden tehon mukaan. Niitä kehitetään jatkuvasti edelleen ja ne täyttävät näin koneiden yhä kasvavan suorituskyvyn vaatimukset. Jo kehitysvaiheessa suodattimia kokeillaan paikallisesti, todellisissa olosuhteissa ja ne sovitetaan ko. CLAAS koneiden mukaan.


Hyvä yhteistoiminta.

CLAAS ORIGINAL vastaterät

CLAAS ORIGINAL vakiovastaterät ovat erityisen kestäviä erikoispäällystyksen ansiosta ja tarjoavat täydellisen kulumissuojauksen. Ilman häiriöitä toimivat vastaterät ovat onnistuneen sadonkorjuun edellytys.


Saumatonta täydellisyyttä.

CLAAS ORIGINAL ketjut

Voit luottaa täydelliseen toimintaan CLAAS ORIGINAL ketjuja käytettäessä. Optimoidusti yhdistetyt korkealuokkaiset osat - se on parhaan laadun ja luotettavuuden paras tae, joka ei jätä toivomisen varaa. Pienimmilläkin poikkeamilla voi olla vakavat seuraukset koneelle. Lukuisat edut ovat CLAAS ORIGINAL ketjuille ominaisia.


Kohdistetusti yhteensopivat.

CLAAS ORIGINAL kuulalaakerit

CLAAS ORIGINAL kuula- ja rullalaakerit vastaavat tiukimpia vaatimuksia, joita laakereille voi asettaa. Ne ovat erittäin pitkäikäisiä, vaikeimmissakin olosuhteissa. Laakeri on suunniteltu niin, että se kestää voimansiirrosta johtuvia heilahduksia ja iskuja, kuten myös kuormitushuippuja ilman ongelmia.


Terävää laatua.

CLAAS ORIGINAL terät

Tylsät terät heikentävät silpun laatua ja lisäävät polttoaineen kulutusta. CLAAS ORIGINAL terät toimitetaan ainoastaan korkealaatuisina ja kulutusta kestävinä ORIGINAL teräkomponentteina, jotka on kehitetty pitkille teroitusväleille. Teräkomponentit on valmistettu erikoiskäsitellystä työkaluteräksestä ja päällystetty kulumista kestäväksi.


Vahva liitos.

CLAAS ORIGINAL hihnat

CLAAS ORIGINAL hihnat varmistavat täydellisen CLAAS koneesi voimansiirron. Optimoidulla materiaaliyhdistelmien tietotaidolla on erityinen merkitys. CLAAS ORIGINAL hihnat on valmistettu korkealuokkaisten kumimateriaalien, sidoslankojen ja vahvikkeiden yhdistelmästä. Hihnan rakenne on näin määritelty erikseen kullekin CLAAS-voimansiirrolle.


Tukeva ja joustava.

CLAAS ORIGINAL jousipiikit

CLAAS ORIGINAL jousipiikit varmistavat tasaisen suuren ja hellävaraisen materiaalimäärän siirron. Ne mahdollistavat häiriöttömän materiaalivirran paalaimissa, noukinvaunuissa, silppureissa, karhottimissa ja pöyhimissä. Monivuotisten valmistuskokemusten perusteella alkuperäiset jousipiikit ovat optimoidut CLAAS'in kaikkiin järjestelmiin.


CLAAS ORIGINAL istuimet

CLAAS ORIGINAL istuimet

CLAAS ORIGINAL istuimet vakuuttavat uudenaikaisella muotoilullaan ja ovat täydellisesti integroitu CLAAS koneenkäyttökonseptiin (MMI= Man Machine Interface). ORIGINAL istuimet täyttävät tietenkin myös lakien asettamat vaatimukset. Sen lisäksi ne tarjoavat monia muita etuja.